Folyamatban lévõ munka

A Manchester United szerdán legyõzte a Northampton Town csapatát, ezzel lezárta három meccs óta tartó vesztes sorozatát, ám Jose Mourinho szerint nagyon fontos a türelem, hiszen még nem teljesen vette át a csapat a módszereit és stílusát.


Annak ellenére, hogy erõsen kezdte a szezont, a United rengeteg kritikát kapott azért, mert nyolc nap alatt három vereséget is összeszedett, ám a portugál menedzser szerint a szezon ilyen korai szakaszában teljesen feleslegesek a kritikus hangok. Olyannyira, hogy egyes szakértõket "kritikus Einstein" néven illetett. Mourinho azt is elmondta, a negatív eredmények ellenére is voltak pozitívumok.

 

"Természetesen ez még egy folyamatban lévõ munka" - mondta a menedzser az MUTV-nek. "Ez évek folyamata, nem néhány hónap alatt lezajló esemény. De lehet változtatni és javítani dolgokon, mint ahogyan szerintem meg is tettük ezt. Már játszottunk pár meccset, ahol érezni lehetett, más a stílus, a megközelítés és az intenzitás."

 

"Még a nehéz héten is, ahol rossz eredményeink, vereségeink voltak, akkor is láttunk érdekes dolgokat. Például ahogyan a Man City és a Watford elleni mérkõzések második félidejében játszottunk. Próbálunk javulni, de nehéz úgy az embereket meggyõzni errõl, ha nem jönnek az eredmények."

 

Nem sok ideje van a csapatnak, hiszen holnap, kora délután már a Leicester City érkezik az Old Traffordra. Mourinho sokat vár ettõl a találkozótól és az ellenféltõl.

 

 

"Minél többet látom õket, minél többet elemzem õket, annál inkább megértem, miért is lettek bajnokok" - folytatta. "Nagyon nehéz nekik gólt lõni; nagyon nehéz kapott gól nélkül lehozni ellenük a meccset, úgyhogy tudjuk, egy nagyon nehéz találkozó vár ránk."

 

"De tudjuk, hogy a Leicester is nehéz meccs elé néz. Akik legyõztek minket a közelmúltban, azoknak is nehéz meccsük volt ellenünk; a Man City is nehéz meccset játszott ellenünk, mint ahogy a Feyenoord és a Watford is. Tudjuk, mindkét fél számára nehéz lesz."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!