Berba gyõzelmi céljai

Dimitar Berbatov a szombati városi derbi nagy részét a padon töltötte, de a bolgár nagyon elégedett az eredménnyel.


Végtére is, a 2-1-es, City elleni gyõzelemmel újabb lépéssel közelebb került a csatár a hõn áhított bajnoki címhez. A csapat sikere pedig újabb motiváló tényezõ a 30 éves játékos számára.

"Minden nagyon jól megy ebben a szezonban nekem" - kezdte Berbatov. "És ha sikerül megnyernünk a bajnoki címet, még ennél is jobb lesz. Ez a legfõbb vágyam. Ha májsuban meg tudjuk nyerni a bajnokságot és magasba emelhetek a serleget, az lesz számomra a legjobb dolog."

"Megnyerni a 19. bajnoki címet, nagyon fontos a Manchester Unitednek. Szeretném megtenni ezt a menedzserért, aki már 25 éve itt dolgozik, a csapattársakért és a szurkolókért."

 


Amennyiben a United visszaszerzi a Premier League trófeáját idén, Dimitar minden bizonnyal többet tett érte, mint bárki. Már 19 gólt szerzett a bajnokságban és a hónap során, a FourFourTwo-nak adott interjújában elárulta, szeretné megduplázni a szezon végéig ezt az eredményt.

"Még mindig sok mérkõzésünk van a bajnokságban és az FA kupában, valamint a Bajnokok Ligájában is versenyben vagyunk. Minden sorozatban a döntõig akarunk jutni, így ez még sok idõt adna nekem a gólszerzéshez. Mindig magasak az elvárásaim magammal szemben, így további 20 gólt szeretnék még szerezni ebben a szezonban."

Sir Alex Ferguson szombati döntése, hogy a Manchester City ellen csupán a padon kapott helyet nem segített Berbatovnak céljai elérésében, de ha épp amiatt maradsz ki, hogy Wayne Rooney kapjon szerepet, kevés okod van vitára.

"Ha megnézünk minden tulajdonságot, amire egy csatárnak szüksége van, számomra az elsõ számú választás Wayne. Egyértelmûen õ a legjobb támadó, akivel valaha játszottam" - mondta a bolgár.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!