Csapathírek a Stoke meccs elõtt

José Mourinho elmondása szerint Phil Jones biztosan kihagyja a vasárnapi, Stoke City elleni bajnokit, reményei szerint Henrikh Mkhitaryanra és Luke Shawra azonban számíthat.


A Vörös Ördögök menedzsere megerõsítette, Jones "további hetekig" csak az oldalvonal mellõl figyelheti társait térdsérülésébõl való rehabilitációja okán, míg Mkhitaryan egész héten a felnõtt csapattal edzett, Shaw pedig betegségén próbál túllendülni.

 

"Phil Jones az egyetlen, aki súlyosabb sérüléssel bajlódik és akire még több hétig nem számíthatok" - magyarázta a menedzser, aki a Zorya Luhansk ellen megnyert Európa-liga csoportmérkõzést követõen tartotta meg sajtótájékoztatóját a Stoke elleni meccs elõtt.

 

"Micki már a csapattal együtt edz. Luke beteg, de pénteken remélhetõleg már együtt edzhet a csapattal. Erõnlétünk tekintetében amúgy rendben vagyunk."

 

 

Mourinho emellett arról is beszámolt, Tim Fosu-Mensah egy rúgás miatt került lecserélésre az Európa-liga gyõzelem során, ezért elõzetes terveivel ellentétben nem tudott játéklehetõséget biztosítani Memphis Depaynak.

 

"Minden egyes mérkõzéssel egyre többet tudok a játékosaimról, különösen azokról, akik a pályán vannak. Természetesen szeretném, ha a többiek is minél többet játszhatnának, mert így egyre többet tudhatnék meg róluk" - tette hozzá, amikor arról kérdezték, október hónap lehetõséget nyújt-e majd számára, hogy meggyõzõdjön játékoskerete képességeirõl.

 

"Ott volt a gondolataimban, hogy csütörtökön este 20-25 percnyi játéklehetõséget adok Memphisnek, de azzal, ahogy a mérkõzés állt, illetve Tim Fosu-Mensah problémája miatt a védelemben kellett változtatnom, ezért cseréltem be Ashley Youngot. De az biztos, hogy szükségünk van a mély játékoskeretre."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!