Vadászat a Vörös Októberre

Jose Mourinho szerint csapata készen áll az októberben sorra kerülõ komoly meccsekre és elmondta, a rangadók hatalmas motivációt adnak a játékosoknak.


A sûrû hónap elsõ mérkõzése a Stoke City elleni bajnoki lesz vasárnap, majd 17-én a Liverpool otthonába látogat a gárda. Három nappal késõbb otthon fogadja a Robin van Persie-t is soraiban tudó Fenerbahcét az Európa-ligában, amit a Chelsea elleni rangadó követ 23-án. Ekkor játszik elõször Mourinho új csapata az elõzõ csapatával szemben. De ezzel még nincs vége az októbernek, hisz a következõ szerdán a Manchester City jön az Old Traffordra, hogy összecsapjon a Vörös Ördögökkel a Ligakupa 4. körében. 29-én pedig a Burnley-t fogadja a United, amivel lezárja az év tizedik havát.

 

Mourinho várja már az elõttük álló kihívásokat és ragaszkodik ahhoz, hogy minden találkozó nagy, nem számít, ki az ellenfél.

 

"Minden meccs óriási. Watford ellen is az volt; három pontot buktunk ellenük, ami semmivel nem másabb, mint a Man City-tõl elbukott három pont. Úgyhogy számomra minden találkozó nagyon fontos, de igazad van - lesz néhány nagy ellenfelünk októberben. De ez motivációt is növel."

 

 

Amikor az újságírók arról kérdezték Josét, elégedett-e a játékosok fejlõdésével elsõ tíz meccse alatt, a menedzser így reagált: "Idõre van szükségem, kell, hogy a játékosok játszanak és meg kell nézzem õket különbözõ körülmények között. Még jobban meg kell értenünk õket."

 

"Rengeteg dolgot lehet megtanulni a játékosokról, ami csak úgy megy, ha hosszú ideig együtt dolgozol velük. Folyamatosan meglepetések érnek, amikor egy csapattal 3-4-5 hónapja dolgozol együtt."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!