Tartalékok: United 3-0 Oldham VIDEÓVAL

A Vörös Ördögök gyõzelmüknek köszönhetõen bejutottak a Lancashire Senior Cup elõdöntõjébe.


Josh King góllövõ kedve továbbra is él, mivel az elsõ félidõben kétszer is betalált az ellenfél kapujába, majd a végeredményt röviddel egy óra elteltével a portugál Bebe állította be.

Davide Petrucci visszatért hosszúra nyúló kényszerpihenõjébõl - mely egy sérülésbõl adódott - és fél órát kapott a mérkõzésbõl, Jack Barmbyval sikerült is kisit felélénkíteniük a találkozó végét.

A Manchester United végig dominált az elsõ játékrészben és már a meccs elején sikerült vezetést szereznük, amikor is Gabriel Obertan sokadik gólpasszát adva a tartalékok között Josh King közelrõl volt eredményes.

Az Obertan, King, Bebe támadó hármas kiegészülve Ravel Morrison szélsõ játékával többször került a vendégek védelme mögé, miközben Oliver Norwood és Robbie Brady uralták a középpálya közepét.

A Latics kétszer azonban közel került az egyenlítéshez Connor Hughes és Warren Feeney révén, ám nem sikerült betalálniuk, a félidõ végén pedig King megadta a vendégeknek a kegyelemdöfést.

Anders Lindegaard gyorsan kidobta a labdát Kingnek, aki Obertanhoz továbbított. A francia elõtt hatalmas terület adódott, elfutott szélen, majd visszapasszolj Joshoz, aki második gólját is megszerezte.

A második félidõ elég összefüggéstelen játékkal kezdõdött, de negyed óra után a United növelte elõnyét egy Bebe góllal, mely elõtt ismét Obertan volt az elõkészítõ.

A harmadik gól szerzõjét aztán Petrucci váltotta, aki 2010 januári sérülésébõl felépülve azonnal belekezdett a középpályán a játék szervezésébe.

Közben a másik oldalon Lindegaardnak volt két védése és ahogy az Oldham egyre fáradt, a United a mérkõzés végén többször is került helyzetbe. Kingnek nem kellett sok, hogy mesterhármast szerezzen, de Obertan és Barmby is közel jártak a gólhoz.

A gyõzelemmel a Vörös Ördögök bejutottak a Lancashire Senior Cup elõdöntõjébe.


Manchester United Reserves 3-0 Oldham Athletic Reserves
Carrington

United: Lindegaard; Vermijl, R Brown, Gill (McGinty), Fabio; Norwood, Brady (Barmby), Morrison; Bebe (Petrucci), King, Obertan.
Nem használt cserék: Devlin, Giverin.

Gólszerzõ: King 13. 45., Bebe 61.

 

 


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!