Mourinho a döntetlenrõl

Jose Mourinho az MUTV-nek és a BT Sportnak adott interjút a Stoke City elleni 1-1 után...


EDDIGI LEGJOBB TELJESÍTMÉNY
"Ez egyszerû - a szezon legjobb teljesítménye a Manchester Unitedtõl. A félidõben 3-0 vagy 4-0 is lehetett volna, a végén pedig 6-7 góllal is nyerhettünk volna. Nem hiszem el, hogy 1-1 lett. Nagyon nem ezt érdemeltük. Ismétlem, ez egy sokkal jobb teljesítmény volt, mint a Leicester ellen.

 

KIHAGYOTT HELYZETEK
"Az elsõ játékrész elsõ percében csodálatos foci után nagy helyzetünk volt, majd pár perccel késõbb újabb, amikor Paul Pogba a kapussal állt szemben. 3-4 gólt is lõhettünk volna az elsõ 45 percben, újabb 3-4-et a másodikban. A lécet is eltaláltuk. Mindent megtettünk. Jól játszottunk. Sokat járattuk a labdát, sok helyzetünk volt. Igen jó teljesítmény volt ez, egy olyan produkció, ami után könnyedén kellett volna nyerni, végül két pontot eldobtunk."

 

NAGYSZERÛ GRANT
"Az elsõ percben hihetetlen nagyot fogott a kapus. Egész találkozón remekelt. Mindkét játékrészben voltak lehetõségeink."

 

 

NEM SIKERÜLT LEZÁRNI A MECCSET
"A veszély ott volt, de megvoltak a lehetõségeink a második gólhoz. HA gólt szerzünk, majd hagyjuk, hogy õk jöjjenek, akkor hazárdírozunk. De nem ezt tettük. Csak arra hajtottunk, hogy lezárjuk a találkozót, azt éreztük, ez lehetséges. Aztán nagyon szerencsések voltak, mi pedig szerencsétlenek...ilyen a foci."

 

15 NAP A LIVERPOOLIG
"Idegtépõ, mert ez nem megfelelõ eredmény, mert nem jön a következõ meccsünk 3-4 nap múlva, mert nem tudunk együtt dolgozni most a játékosainkkal, de ez a labdarúgás és azt gondolom, mindenki bosszankodik, de a teljesítményünk miatt elégedettek lehetünk. A szurkolók csalódottak az eredmény miatt, de a reakciójuk megmutatja, hogy tudják, mindent megtettünk."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!