Memphis elégedetlen a kiegészítõ szerepkörrel

Memphis Depay ebben a szezonban csak egy mérkõzésen léphetett pályára kezdõként a Manchester Unitedben, a holland szélsõ pedig emiatt elégedetlen szerepével José Mourinho irányítása alatt.


Memphis kijelentette, elégedetlen a "kiegészítõ" szerepkörével a Manchester Unitednél, állítása szerint José Mourinho azonban bizalmáról biztosította.

 

A 22 éves középpályás eddig csak egy mérkõzésen lehetett a kezdõcsapat tagja - a Northampton Town elleni Ligakupa mérkõzésen - és számos alkalommal még Mourinho meccsnapi keretébe se tudta beverekedni magát.

 

Memphis, akit tavaly nyáron 26.3 millió fontért szerzõdtettek a PSV Eindhoventõl, hullámzó bemutatkozó idényt tudhat maga mögött az Old Traffordon, amely abban csúcsosodott ki, hogy Louis van Gaal kihagyta az FA-kupa döntõre nevezett keretébõl.

 

A baloldali szélsõ posztján Anthony Martial és Marcus Rashford is Memphis elõtt áll a házi erõrangsorban, a holland válogatott játékos pedig kifejtette elégedetlenségét a kiegészítõ játékos szerepkörét illetõen.

 

"Ugyanaz az ember vagyok, és tudom mit akarok" - kezdte Memphis a holland Metro Nieuwsnak.

 

"A kiegészítõ játékos szerepkört nem nekem találták ki. Nem az a játékos vagyok, aki boldog attól, hogy szerzõdéssel rendelkezik a Manchester Unitednél. Ez az álomklub számomra, de játszani akarok."

 

Memphis arról is beszámolt, hogy Mourinho érkezése emelte az edzésmunka színvonalát, és dicsérõ szavakkal illette a portugál edzõsködését.

 

 

"Nagyon jók az edzések, élesnek és fittnek érzem magam, de ezzel mindenki ugyanígy van a csapaton belül" - tette hozzá.

 

"Sokkal magasabb a színvonal. José Mourinho egy klasszis edzõ."

 

"Mourinho bizalmáról biztosított engem. Ezt megtette személyesen, és a sajtón keresztül is."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!