Rashford keményebb, mint valaha

Marcus Rashford elismerte, többször éri rúgás felnõtt szinten, mint az akadémiai csapatban, ugyanakkor a Manchester United csatára elismerte, az extra fizikai kihívás megedzette õt.


A tini csatár került az Inside United magazin novemberi borítójára, melyben egy mélyinterjú is készült vele, eddigi, rövidke karrierje során elõször.

Hihetetlen, de Rashford tavaly ilyenkor még mindig egy viszonylag ismeretlen játékos volt a United U18-as csapatában és az akadémiáról kikerülõ játékos elismerte, az elsõ csapatos játék olyasvalami volt, amihez hozzá kellett szoknia.

Marcus azzal is egyetért, hogy sebessége egyre több és több védõ figyelmét vívja ki, ami korábban a fiatal Cristiano Ronaldo számára is probléma volt Unitedes pályafutásának korai szakaszában.

 

 

 


Amikor arról kérdezték, több rúgást kap-e, Rashford igennel felelt, azonban felhívta a figyelmet a kemény ütközetek magasiskolájával járó pozitívumokra is: "Egy kissé igen, de nem vészelsz úgy át egyetlen mérkõzést sem, hogy ne kapnál egy kisebb ütést" - mondta. "Nem hiszem, hogy ezt a korábbi években tapasztaltam volna. Ez megedz téged."

"Amikor elõször megrúgnak, úgymond felébreszt, tudod, hogy õk férfiak és ez nem olyan, mint az U18, ahol nagyon sok rúgást kaphatsz és akkor is tudod, hogy rendben leszel, nem fogod érezni hatását a mérkõzés után."

"Határozottan keményebb belépõket kapsz, de ez segít. Felkelsz és felveszed a mérkõzés ritmusát, és visszaadhatod nekik. Ez fontos, és amikor fiatal vagy, úgy gondolom szükséged van az ilyen típusú mérkõzésekre."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!