Öröm és kétségbeesés a szélsõket illetõen

Vegyes hírek jöttek a csapat körüli sérülésekrõl.


A Manchester United háza tájáról vegyes hírekkel szolgáltak ma a sérültekkel kapcsolatban, míg öt hónap után Antonio Valencia hamarosan edzésbe áll, addig Park Ji-sungnak négy hetet kell kihagynia térdín sérülése miatt.

Park az elõzõ héten kezdte meg az edzéseket, miután visszatért egy hónapos katari túrájáról, ahol a dél-koreai válogatottal szerepelt az Ázsia-kupán. A kontinensviadalt követõen Park a válogatottságtól visszavonulva immár csak a Unitedre összpontosíthat.

Ráadásul idén kulcs szereplõje volt a Vörös Ördögöknek, fõleg Antonio Valencia kiválása miatt is, Sir Alex Ferguson pedig nagyon várta már, hogy játékosa visszatérjen a csapathoz.

"Szombat reggel kaptuk a rossz hírt, hogy Ji a péntek délutáni edzésen térdín sérülést szenvedett" - mondta Sir Alex a manutd.com-nak. "Nagyon vártuk már, hogy visszatérjen egy hónapos Ázsia-kupán való részvétele után, errefel ismét nem számíthatunk rá egy újabb hónapig. Nagy csapás ez számunkra."

Jó hír azonban Antonio Valenciáról, egyre közelebbi a visszatérése azok után, hogy szeptemberben boka törést és ínszalag sérülést szenvedett a Rangers elleni Bajnokok Ligája találkozón egy ártatlannak tûnõ esetet követõen.

 


"A jó hír viszont, hogy Valencia szombaton elkezdte az edzéseket a tartalékokkal. Szóval jó úton halad a visszatérés felé, nagy lökést adhat nekünk a végjátékra."

Kezdetben olyan híreket olvashattunk, hogy egész szezonra kiesett a szélsõ, ám a mûtétjét követõen nagyon keményen dolgozott a rehabilitációja során, ennek eredménye, hogy márciusban már akár játszhat is a csapatban.


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!