Wright: Rashford és Alli nagy jövõ elõtt

Ian Wright úgy véli, Marcus Rashford és Dele Alli kombinációja betöltheti a Wayne Rooney által hagyott "mindenható" ûrt.


Gareth Southgate megerõsítette, hogy a 'Háromoroszlánosok' legeredményesebb játékosa nem lesz ott a Szlovénia elleni kezdõcsapatában ma este. 

 

"Wayne Rooney olyan "mindenható" ûrt fog hagyni maga mögött, amit valakinek be kell töltenie" - nyilatkozta a The Sunnak Wright. "De nem látok semmi okot, hogy egy ember helyett ketten tegyék ezt. Olyan két játékos, akik a legcsillogóbb fiatal játékosok között vannak - Marcus Rashford és Dele Alli."

 

"Tudom, hogy Rashford nem kezd Szlovéniában, de csak idõ kérdése, mikor válik rendszeres kezdõvé. Mindannyian csodálkoztunk azon, ahogy berobbant és tette meg a lépéseket a csúcsig."

 

 

"Szeretném látni, hogy Anglia õt játszatja elöl, mint egy valódi kilencest, mögötte pedig Delét. Úgy tûnik, Rashfordban nincs semmi félelem, bárki is van elõtte. Hasonlóképpen Delét is fantasztikus nézni - magabiztos, teli van önbizalommal és rengeteg kiváló képességgel."

 

"Dele 20, míg Rashford 18 éves csak és míg Wayne pályafutása végéhez közelít, addig õk még csak az elsõ lépéseiket teszik meg. Egyáltalán nincs ok arra, hogy miért ne válhatnak valódi erõvé, akik kiválóan megértik egymást."

 


Fifa.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!