Shearer nem várja Ferguson enyhülését

Alan Shearer szerint nem nagyon lehet arra számítani, hogy Sir Alex Ferguson az idén feltûnik a BBC televíziós csatorna Match of the Day címû mûsorában.


Ferguson visszautasította, hogy nyilatkozzon az angol közszolgálati csatorna mûsorában a Fulham elleni 2-2-es döntetlent követõen, amely már a sokadik alkalom azóta, hogy a csatorna Panorama címû mûsorában dokumentumfilmet vetítettek a menedzser fia, Jason üzleti ügyeirõl, nem túl pozitív hangnemben.

 

A skót edzõlegenda azonnal bocsánatkérésre szólította fel õket, azonban a BBC ezt azóta sem tette meg, amely egy azóta is tartó hosszú vitába torkollott, amelyet a Premier League egy új szabályozással szeretett volna felfoldani.

 

 

 

 

Az angol bajnokság vezetõi új regulát vezettek be, amelyben lefektették, hogy az aktuális közvetítõcsatorna számára az adott mérkõzésen résztvevõ csapatok menedzserei kötelesek rendelkezésre állni a mérkõzés elõtt és után, interjú készítése céljából, ám Ferguson kötve az ebed a karóhoz továbbra is fityiszt mutat a BBC munkatársainak megeresésére.

 

Az sem foglalkoztatja különösebbképpen hogy ezzel õt, közvetve klubját büntetések megfizetésére fogják kényszeríteni és az egykori kiváló futballista, Alan Shearer, aki egyébként pont az említett csatorna szakkomentátora, is azon a véleményen van, hogy nem túl valószínû az álláspontok közeledése.

 

"Sir Alex az az ember, aki betartja a szavát, a megbízhatóság példaképe" - mondta Shearer.

 

"Nem hinném, hogy közeljövõben szóba állna velünk."

 

A Manchester United már korábban kijelentette, hogy teljes vállszélességgel kiállnak Ferguson mellett.

 

Manchester Evening News


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!