Ferguson: Meccsen nincs barátság Hodgsonnal

Nem fog semmilyen szívességet tenni Sir Alex Ferguson a Liverpool menedzserének, és jó barátjának, Roy Hodgsonnak, amikor kettejük csapata hétvégén összecsap.


A észak-nyugati szomszédvárak vasárnap délután csapnak össze az Old Traffordon, ahol mindkét fél szeretné megszerezni, vagy inkább elvenni a három pontot helyi riválisától.

 

A Liverpool 20 éve nem ünnepelhetett bajnoki címet és, miközben a Vörös Ördögök 11 bajnoki elsõséget gyûjtöttek be, amellyel beérték a sokáig toronymagasan vezetõ Mersey-partiakat az angol futball trónján.

 

 

 

 

Ferguson szokás szerint nagyon nagy fontosságot tulajdonít ennek a párharcnak, így most sem fukarkodott a magasztos jelzõkkel, illetve kitért arra is, hogy régi barátsága Roy Hodgsonnal nem fogja befolyásolni és csak a gyõzelemre fog koncentrálni.

 

"Már régóta ismerem õt. 1987-ben találkoztunk elõször, amikor Malmöben jártam" - kezdte a skót menedzser liverpooli kollégájával közös múltjuk felidézését.

 

"Akkor az Ajax játszott Svédországban kupameccsen csapata ellen, a mérkõzés után pedig együtt elmentünk vacsorázni."

 

"Roynak meg van a kellõ tapasztalata. Olyan országokban élt már meg sok mindent, mint Olaszország, Svájc és Finnország, de a Fulhamnél végzett munkája a leginkább kimagasló mindegyik közül."

 

"De az egymással való kapcsolatunk nincs hatással a vasárnapi mérkõzésre. Csak a magunk dolgával kell foglalkoznunk, a barátkozást megtartjuk késõbbre."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!