Mourinho a United trióját dicsérte

Jose Mourinho szerint Ander Herrera eddigi legjobb formáját mutatja a Manchester Unitedben azóta, hogy a menedzser átvette a klub irányítását nyáron.


A menedzser azt is elmagyarázta, amint keretével ismerkedett és ötleteit magyarázta játékosainak, rájött, miért lehet Ashley Young és Michael Carrick szolgálataira mindig számítani. Herrera a Liverpool ellen a mérkõzés embere díjat érõ teljesítményt nyújtott, míg Young pozitív benyomást tett a szezonban elõször kezdõként lejátszott mérkõzésén, mely egyben a múlt szezonbéli, Anfield Roadon lejátszott Liverpool elleni rangadó óta az elsõ ilyen alkalom volt számára.

Carrick eddigi egyetlen, Community Shield összecsapás óta kezdõként lejátszott mérkõzésén gólt szerzett a Ligakupa keretein belül a Northampton Town otthonában, és a menedzser tisztában van vele, minõséget fog hozni csapatába, ha a kezdõ tizenegybe nevezi õt.

 

 

 


"Mint tudod, mi menedzserek olykor fura emberek vagyunk, hiszen egyes játékosok jobban játszanak más menedzserek kezei alatt, és Ander jobbá vált az irányításom alatt, mint korábban más vezetõk irányítása során" - mondta Mourinho az MUTV-nek.

"Más játékosok jobbak voltak Mr [Louis] van Gaallal, mint velem. Ez a dolgok természete. Több empátiát kapsz, jobban megértik az ötleteid, jobban alkalmazkodsz ezekhez az ötletekhez és Ander szerencsés, hogy megérkeztem."

"Velem érzi azt az extra magabiztosságot, ez örömmel tölt el engem. Azonban talán még boldogabb vagyok Ashley Young helyzetét tekintve, hiszen ahhoz, hogy így teljesítsen, ahogy tette [az Anfielden], csak úgy lehetséges, hogy fenomenális módon edz."

"Ha nem játszol, nem igazán vagy fitt. Ha nem edzel a maximumon, nem állsz készen a játékra. Ugyanez a helyzet Michael Carrickkel. Azon a napon, amikor õt kell majd játszatnom, tudom, hogy készen fog állni a válaszra, hiszen nagyon jó edzésmunkát végez."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!