Mourinho továbbra is hisz a bajnoki címben

Jose Mourinho szerint a Manchester United továbbra is kihívója a Premier League idei kiírásának, azonban hosszabb távlatokban szemléli a tabellát.


A Liverpool elleni 0-0-s döntetlen következményeként a United maradt a hetedik helyen, azonban a menedzser hiszi, hogy csapata feljebb kúszhat a tabellán, amikor csapata képes lesz sorozatban gyõzelmeket szállítani.

Egy nehéznek induló kirándulás a Chelsea otthonába, melyet egy csütörtöki Európa-liga találkozó elõz meg a Fenerbahce ellen, problémákat okozhat azt tekintve, hogy a United csökkentse városi riválisához való hátrányát, a menedzser azonban továbbra is magabiztos.

 

 

 


"Úgy gondolom, ahogy kezdtük a mérkõzést, és ahogy mindkét félidõt, megmutatta, hogy többet szerettünk volna, de õk a bajnoki címre pályáznak és mi is" - mondta Mourinho a BBC Radio 5 élõ adásában.

"Nagyon nehéz hetünk van, hiszen két mérkõzést is játszunk a Premier League kihívói közül kettõvel. Ez nem az a hét, ahol arra számítottunk, hogy majd csökkentjük a hátrányunkat a tabella éléhez képest."

"Ez az a hét, ahol nem szabad tõlük elszakadnunk, hiszen majd elérünk ahhoz a pillanathoz, hogy sorozatban három, négy vagy öt mérkõzést nyerünk majd és ott leszünk, hogy majdnem mindenki ellen harcoljunk a bajnoki címért."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!