Rooney: Tudok még segíteni a csapatnak

Wayne Rooney bevallotta, "új kihívás" érkezett el karrierjében, azonban a Manchester United csapatkapitánya ragaszkodik hozzá, "nagyon sok van még a lábában".


A Vörös Ördögök csatára, aki hétfõn ünnepli majd 31. születésnapját, az Anfielden lejátszott gól nélküli döntetlen után nyilatkozott riportereknek, egy olyan mérkõzés után, mely találkozó Rooney szerint egy volt azok közül, amelyeket nem szabad elveszíteni, különösen úgy, hogy a következõ napokban komoly teszt elé állítja majd a csapatot a Fenerbahce, Chelsea és Manchester City elleni meccssorozat.

Rooney a United utolsó négy mérkõzését a kispadon kezdte, azonban fenntartja, amikor szükség lesz rá, készen fog állni, és úgy érzi képes a csapatát segíteni.

"Úgy hiszem képes vagyok minden mérkõzésen játszani, de ez ugyanakkor a menedzser döntése, és ezt tiszteletben tartom. Készen fogok állni, amikor szükség lesz rám" - mondta. "31 éves leszek a következõ héten, és még nagyon sok van a lábamban."

Amikor megkérdezték, vajon a jelen helyzet eddigi karrierjének legnagyobb kihívása, így felelt: "Nem, úgy gondolom, hogy ilyen a labdarúgás - egész karrierem során kezdõjátékos voltam és ez most egy új kihívás, egy új periódus. Természetesen játszani szeretnék. Továbbra is dolgoznom kell, hogy a csapatba kerüljek és biztos vagyok benne, hogy meglesznek a lehetõségeim. Azt követõen már csak rajtam múlik, élek-e majd velük."

 

 

 


A Liverpoolban szerzett egy pont azt jelenti, hogy a United a hetedik helyet foglalja el a tabellán, de továbbra is elérhetõ közelségben van az élboly, és Rooney meg van róla gyõzõdve, a Vörös Ördögök Mourinho irányítása alatt ebben a szezonban komoly kihívói lehetnek a bajnoki címnek.

"Kihívók leszünk ebben a szezonban - még mindig megvan az ebbe vetett hitünk és ez még erõsebb, miután ezzel a menedzserrel dolgozunk és a játékosokkal az elmúlt hónapokban" - magyarázta. "Fantasztikus keretünk van véleményem szerint, amely kész és képes felvenni a kesztyût."

"Biztos vagyok benne, hogy a következõ hetekben és hónapokban meglesz a játékstílusunk, és ez a menedzser játékstílusát tükrözi majd. Ez egy jó pont számunkra Liverpoolból, azonban kissé csalódottak voltunk, hogy a pár elénk kerülõ helyzettel nem tudtunk élni."

"Ez volt a csütörtöki Európa-liga mérkõzés elõtti legkeményebb összecsapásunk, majd jön a Chelsea és a City. Jó, hogy ezeket a mérkõzéseket ebben az idõszakban játszuk, ha ezekbõl pozitív eredményeket tudunk kicsikarni, az ebben a szezonban valaminek a kezdetét jelenetheti."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!