Mourinho értékelése a Fenerbahce elleni gyõzelemrõl

A Manchester United menedzsere, Jose Mourinho elégedett volt csapata hangsúlyos, 4-1-es gyõzelmével a török Fenerbahce ellen a csütörtöki Európa-liga mérkõzés után.


KIELÉGÍTÕ TELJESÍTMÉNY
"Azért választottam ezt a csapatot, mert úgy éreztem egy olyan összeállítás ez, mely gyõzni fog, hiszen a hétfõn tapasztalt intenzitás után úgy véltem egyes játékosok jobb kondícióban vannak a feladat elvégzésére. Holnap már a Chelsea elleni mérkõzésrõl gondolkodok majd. Boldog vagyok-e a teljesítmény láttán? Igen. Elégedett vagyok-e az egyéni teljesítményekkel? Igen. Boldog vagyok az eredmény miatt is, hiszen ez a legfontosabb dolog, tekintve, hogy ez egy nehéz csoport."

A VÉDELEM STABILITÁSA VOLT A KULCS
"Jók a játékosaim. Kaptunk egyfajta stabilitást azáltal, hogy a kapusunk és a védelmünk nem változott, ez segített a kellõ szilárdság megalapozáshoz hátul. A többi játékos friss volt, hiszen õk nem játszottak [hétfõn]."

OLAJOZOTT TÁMADÓGÉPEZET
"A támadójátékosaink profilja az volt, hogy harcoljanak az õ védõik képviselte profil ellen. Szóval a gyors és kreatív játékosok szerepeltetése, mint [Juan] Mata, [Jesse] Lingard és [Anthony] Martial fontos volt, hiszen területeket nyitottak meg, mely két büntetõt is eredményezett számunkra."

TUDJUK, MENNYIRE JÓ POGBA
"Ez Anglia. Ez az angol futball. Egyik nap fenomenális vagy, a következõn pedig igazán rosszul játszol. Tudjuk, hogy õ valójában mennyire jó és különösen én pár másik emberrel karöltve tudjuk, hogy minden top játékosnak idõre van szüksége, hogy alkalmazkodni tudjon egy új ligához."

 

 

 


KULCSFOTOSSÁGÚ HAZAI FORMA
"Úgy gondolom, jól játszottunk bizonyos periódusokban, de a negyedik gól után megálltunk, ez teljesen normális. Sosem örülök egy kapott gólnak sem, de ez a játékosok természete, sok változás, szóval oké, ez elfogadható. Hat pontunk van és két hazai gyõzelmünk jelenleg. Fontos, hogy hazai fronton ez a pontszám kilencre növekedjen majd és idegenben is szereznünk kell párat."

POGBA AZ ELSÕSZÁMÚ BÜNTETÕFELELÕS
"Az elsõ két gól két teljesen tiszta büntetõbõl született. Paul volt az elsõ számú választásunk, így döntöttünk. Valószínûleg nem akart ismét büntetõt lõni pár perccel késõbb, és Martial is nagyon jó büntetõvégrehajtó."

SMALLINGRA VÁRVA
"Nem volt rendben. Izomfájdalmat érzett, és mivel az eredmény számunkra kedvezõ volt, ezért úgy döntöttünk, hogy lehozzuk, de remélhetõleg fel fog épülni hamar."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!