Rashford álma egy City elleni hazai gól

A Manchester United feltörekvõ csillaga, Marcus Rashford elõtt adott lesz a lehetõség, hogy meglõje álomgólját, amikor szerda este a Manchester City látogat az Old Traffordra.


A 18 éves csatár üstökösként csapódott be a Vörös Ördögök felnõtt csapatába mostanáig szerzett 12 góljával és eddigi ígéretes pályafutása során már elmondhatja magáról, hogy az Etihad Stadiumban a tavalyi szezon során emlékzetes gyõztes gólt tudott szerezni.

Az a gól eddigi rövid karrierjének sikerét felnõtt szinten egyértelmûen kifejezi, az akadémián pallérozódó játékos pedig szeretné a kékek ellen ezt az érzést hazai pályán is megtapasztalni.

A United magazinjának, az Inside Unitednek ehavi számában megkérték Marcust, írja le, milyen lenne számára az álomgól, a csatár pedig így felelt: "Ez határozottan egy City elleni, hazai gól lenne! Idegenben betalálni ellenük hatalmas pillanat volt a csapat és természetesen számomra is, szóval csak elképzelni tudom, mit jelentene egy gól otthon."

 

 

 


Rashford kiváló befejezése a City ellen tavaly az év gólja kiírás egyik jelöltje volt, és a gólszerzõ érthetõen kellemes emlékeket õriz a mérkõzésrõl: "A találkozó elég nyitott volt, szóval akár ellenkezõleg is alakulhattak volna a dolgok" - magyarázta Marcus egy exkluzív interjú során.

"Támadtunk, aztán pedig õk támadtak. Talán többet volt náluk a labda, de nem jelentettek igazi fenyegetést számunkra. Elõtte már volt két egy-az-egy elleni szituációm vele [Demichelis], és épphogy csak ki tudta vágni elõlem a labdát. Tudtam, hogy a következõ alkalommal mit kell majd tennem, megkaptam a labdát és véghez vittem."

"Ezt követõen már csak a kapussal [Joe Hart] álltam szembe, és itt nyugodtnak, összeszedettnek kellett maradnom és így is tettem. Miután bement, a szurkolóink túl messze voltak, de jó érzés volt, hogy mindenki hozzám szaladt ünnepelni. 1-0-ra nyerni, és csapatként megõrizni az elõnyt jó érzés volt."

Miután a Ligakupa elõzõ fordulójában gólt szerzett a Northampton Town ellen, Rashford reméli, hogy kezdhet majd a City ellen és ismét betalálhat városi riválisuk ellen.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!