Zlatan: Hiszünk magunkban

Zlatan Ibrahimovic már túl van elsõ manchesteri-derbijén Vörös Ördögként, melyen gólt is tudott szerezni, azonban reméli, ezúttal csapata gyõzni tud és elmondta, a játékosok hite magabiztossá teszi õket az összecsapás elõtt.


A United Review-nak, a klub hivatalos, mérkõzés elõtti programfüzetének adott exkluzív interjúban, még a vasárnapi, kiábrándító mérkõzés elõtt nyilatkozva a 35 éves játékos beszélt eddigi karrierjérõl az Old Traffordon, és visszaemlékezett leghevesebb és legintenzívebb rangadóira, melyeken Európa-szerte szerepelhetett.

Ibrahimovic elmondta, hogy az ilyen fajta mérkõzések "hogyan hozhatják ki a maximumot belõled", és hogy "folyamatosan a város ura akarsz lenni", ha ezeken a találkozókon szerepelsz.

Visszatekintve a kékek elleni bajnoki vereségre a City elleni Ligakupa találkozót megelõzve Zlatan így nyilatkozott a United Review-nak: "Nem tudunk visszamenni és megváltoztatni az eredményt, egyáltalán nem, de tudunk változtatni az elõttünk álló mérkõzésen. Ismét lehetõségünk nyílott a City ellen játszani otthon."

"Nem teljesítettünk jól a legutóbbi mérkõzésen, hiszen veszítettünk, de változtassuk ezt most meg ezen a mérkõzésen, nyerjünk és menjünk tovább a kupában. Ez az, amit szeretnénk. Hiszünk magunkban, és abban, amit csinálunk, ez a legfontosabb dolog."

 

 

 


"Jó minõséget képviselõ játékosaik vannak, tudják a dolgukat, és azt, hogy mit kell tenniük, de ugyanakkor mi is tudjuk, hogy mit kell tennünk és hogy mit teszünk. Jó dolog remek játékosok ellen játszani, hiszen ezek olyan mérkõzések, melyek kihozhatják a maximumot belõled."

"Természetesen minden új számomra [a derbin], játszom és figyelem a mérkõzés menetét. Ez egy igazi rivalizálás egy város két csapata között, az egyik világoskék, a másik vörös. Mindig szeretnél a város ura lenni, ez egyértelmû" - folytatta.

"Nagy tapasztalatom van az ilyen típusú mérkõzésekben, Európa-szerte játszottam ilyen összecsapásokon, olyanokon, ahol mondhatjuk forr a hangulat. Nagyon sokszor gyõztesként kerültem ki ezekbõl a párharcokból, szóval bízzunk benne, hogy ez ezúttal is így lesz."

Amikor arról kérdezték, találkozott-e Manchester körül City szurkolókkal, Zlatan viccelõdve válaszolt: "Sokkal találkoztam, de mind United szurkoló lett, miután találkoztak velem."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!