Berba: Olyan vagyok, mint Scholesy

A pályán kívül egyikük sem szereti a felhajtást.


A Manchester United csatára, Dimitar Berbatov szerint õ és csapattársa, Paul Scholes nagyban hasonlítanak abban, ahogy a pályán kívül viselkednek. Mindketten visszahúzódóak, tartózkodóak, amikor a médiával kerülnek kapcsolatba.

A titokzatos bolgár szerves részét képezi a Manchester Unitednek, akik a Premier League újbóli megszerzéséért harcolnak. Berbatov 19 bajnoki góljával segítette csapatát eddig ahhoz, hogy élen álljanak, melynek következtében a United szurkolói között nagyobb népszerûségnek örvend, ám a korábbi Tottenham támadó azt sugallja, soha nem érdekelte a nagyobb népszerûség.

Berbatov úgy véli, ebben nagyon hasonlít a híresen kamera kerülõ Paul Scholeshoz, aki annak ellenére, hogy a médiában nem szerepelt folyamatosan, generációja legjobb játékosai között tartják számon.

"Nyilván amiért több gólt szerzek, több ember boldog a teljesítményem miatt" - mondta Berbatov a FourFourTwo-nak adott nyilatkozatában.

 


"De soha nem akartam, hogy a szurkolók a nevemet énekeljék, vagy transzparenseket tartsanak nekem. Csak azt akarom, hogy menjek a pályára, tegyem a dolgom, szórakoztassam a szurkolókat, majd mehessek haza a családomhoz."

(Úgy beszélsz, mint a bolgár Paul Scholes!) "Igen, ez nagyon pontos megfogalmazás" - folytatta Berbatov.

"Azt hiszem, ahogy a pályán kívüli dolgokhoz állok, abban nagyon hasonlítok Paul Scholesra. Nem szeretek interjúkat adni vagy reflektorfényben lenni. Inkább a pályán mutatott képességeimen keresztül próbálok beszélni."

 

 


sport.co.uk 


sport.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!