Herrera átérzi a United szurkolóinak szenvedélyét

Ander Herrera és a Manchester United szurkolói között különleges kötelék alakult ki, és noha a spanyol játékos nem a város szülöttje, úgy véli ugyanazzal a szenvedéllyel és szeretettel viseltetik a klub iránt, ahogy a szurkolók.


Ez a szerda esti mérkõzésen is nyilvánvaló volt, miután Herrera a tõle megszokott szenvedélyes teljesítményt nyújtotta a Vörös Ördögök 1-0-s gyõzelme során a városi rivális City ellen odahaza az Old Traffordon honfitársával, Juan Matával, aki a mérkõzés egyetlen gólját szerezte.

Herrera az MUTV-nek nyilatkozott a mérkõzés lefújását követõen, és az interjú során megkérdezték, élvezi-e a középpályán folyó csatákat egy ilyen mérkõzésen, mint a derbi, és a 27 éves játékos rá jellemzõ módon érzelemteljes választ adott.

"Szeretem ezeket a mérkõzéseket" - ismerte el Ander mosollyal az arcán. "Ha a Manchester United játékosa vagy és ismered a klub történelmét, tiszteletben kell tartanod azt, hogy a mérkõzések a szurkolókról szólnak."

"Ezt úgy érzem, ahogy õk. Tudom, hogy nem vagyok angol és nem Manchesterbõl származom, de igazán szeretem ezt a klubot, és nagyon élvezem az itt töltött idõmet. Nem szeretnék csak egyel több játékos lenni. Meg szeretném mutatni, hogy nagyon boldog vagyok itt, és itt akarok lenni addig, ameddig lehetséges."

 

 

 


A szurkolók támogatásáról Herrera így vélekedett: "Nem lep meg engem. Voltak rossz pillanataim itt. Az elmúlt szezonban sorozatban két vagy három mérkõzésen is kikaptunk, mielõtt a Chelsea látogatott volna hozzánk és az atmoszféra az egyik legjobb volt aznap. A Man United szurkolói mindig együtt élnek a csapattal és ezt nem minden együttes mondhatja el magáról."

Herrera úgy érzi, a United megérdemelten nyert a City ellen és elégedett volt azzal, ahogy csapata válaszolni tudott a Chelsea elleni kiábrándító vereséget követõen. Figyelme most már a szombati, Burnley elleni Premier League mérkõzésre szegezõdik.

"Két lábbal a földön kell járjunk továbbra is, mert a legfontosabb csak most jön, és az a Premier League" - mondta Ander az MUTV-nek. "A Burnley-vel kell szembenéznünk, akik minden mérkõzésen úgy küzdenek, mintha az egy döntõ lenne, ahogy azt az Everton ellen is láthattuk. Nem olyan könnyû legyõzni az Evertont."

"Fel kell erre készülnünk. Kiélvezhetjük a gyõzelmet, de csütörtökön már nem erre kell koncentrálnunk. Ez egy másik döntõ, a célunk a bajnokság eleje és gyõzni szeretnénk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!