Mourinho találkozói a szurkolók miatt

Jose Mourinho felfedte, hogy õ és a Manchester United játékosai különleges találkozókat tartottak a héten, ahol csak és kizárólag a szurkolók érzéseirõl beszélgettek.


A beszélgetéseket az Aon Trainig Complexben tartották a Chelsea-tõl elszenvedett 4-0-s vereség fényében, melyért a menedzser vasárnap elnézést is kért.

A lelátókon jelentõsen emelkedett hangulat uralkodott a szerdai, Manchester City elleni 1-0 arányú Ligakupa gyõzelem során, és a United is sokkal jobb teljesítményt mutatott.

Mourinho az MUTV-nek adott exkluzív interjúban pénteken elmondta, játékosai mind tisztában voltak a mérkõzés jelentõségével és azzal, hogy egy gyõzelem mit is jelentene a szurkolók számára.

 

 

 


"Beszéltünk egymás között a szurkolókról a találkozó elõtt" - mondta Jose. "Hogy õszinte legyek, rövid megbeszélések voltak, nem szeretek egy órás találkozókat tartani, inkább szeretek három vagy négy 10 perces megbeszélést tartani, majd pár órával késõbb még egyet. Volt egy ilyen találkozónk, amit csak a szurkolóknak szenteltünk, rájuk gondoltunk, hogy mit érezhetnek és, hogy mennyire csalódottak lehettek a Chelsea elleni mérkõzés után."

"Nagyon kielemeztük az életünk ezen részét, hiszen nagyon sokszor csak arra koncentrálunk, hogy mit kell tennünk profiként, és néha megfeledkezünk a dolgok másik oldaláról. Szóval volt egy ilyen jellegû találkozónk és a játékosok teljesen nyitottak voltak erre."

"A játékosok számára világos volt, hogy a Man City elleni összecsapás nem csak egy sima kupameccs volt, hanem sokkal több annál, hiszen a Cityrõl van szó, de most még ennél is többrõl volt szó, hiszen csak pár nappal voltunk a Chelsea elleni vereség után. Csodálatos karakterrõl tettek tanúbizonyságot, és nagyon elégedett vagyok velük."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!