Valenciát megmûtötték

Más védõtársaihoz hasonlóan Antonio Valencia is az oldalvonalon túlra kényszerül hosszabb-rövidebb idõre, miután a hétközi manchesteri derbin eltörött az ecuadori karja.


A jobb hátvédként szereplõ játékos kimagasló formában volt az utóbbi idõben, hiánya így óriási veszteség lesz – szombaton meg is mûtötték már. A Burnley ellen Matteo Darmian helyettesítette az Old Traffordon, míg Jesse Lingard Michael Carrick helyét vette át, s ez a két változtatás volt csupán a szerdai Ligakupa meccs összeállításához képest.

 

 

 

 

"Antoniót ma mûtik" – mondta Jose Mourinho még a meccs elõtt. "Van egy törés a kezében. Michael Carrickkel az volt a terv, hogy csak két középpályással játszunk a Fenerbahce ellen és már a következõ meccsre is gondoljunk."

 

 

"A problémánk, hogy az összes sérültünk gyakorlatilag ugyanazokon a posztokon szerepel Bailly, Smalling és Valencia személyében. Õk hárman voltak azok, akik szinte minden Premier League meccsen kezdtek és most elveszítettük mindhármukat egyidõben."

 

 

"De ilyen a foci és ez egyben lehetõséget is jelent mások számára, hogy játékhoz jussanak. Bízunk Darmianban és bízunk Marcos Rojóban is, hogy jó hatással lesznek a csapat játékára."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!