Valencia: Erõsebben térek vissza

A Manchester United jobb bekkje, Antonio Valencia megfogadta, erõsebben tér vissza, miután felépül kartörésébõl.


Az ecuadori játékos még a szerdai, Manchester City elleni Ligakupa találkozón szenvedett szerencsétlen sérülést, ami után a Burnley elleni bajnokit ki kellett hagynia. Szombaton megmûtötték a bekket, akit Matteo Darmian helyettesített az összecsapáson.

 

Nagy csapás Antonio sérülése, hisz remekül kezdte a szezont Jose Mourinho irányítása alatt, ám a 31 éves a sérülés ellenére is csodálatosan pozitív maradt.

 

Saját Instagramján üzent egy videóval a szurkolóknak: "Most csak a felépülésre gondolok" - mondta. "Hamar vissza akarok térni és segíteni a csapatnak. Erõsebben térek vissza és mindig optimista maradok."

 

 

Nem ez az elsõ alkalom, hogy Valenciának törött csonttal kell megharcolnia. Az Old Traffordon eltöltött eddigi nyolc szezonja során súlyos sérülést is szenvedett. 2010 szeptemberében a Rangers elleni Bajnokok Ligája meccsen eltört a bokája és a keresztszalagjai is súlyosan károsodtak, de csodával határos módon márciusban visszatért, májusban pedig a Bajnokok Ligája döntõjében kezdõként szerepelt.

 

A klub egyelõre még nem erõsítette meg, várhatóan mennyit kell kihagynia Valenciának.

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!