Mourinho Törökországba utazó kerete

José Mourinho kijelölte 21 fõs utazó keretét, akikre számít a Manchester United csütörtöki Európa-liga csoportmérkõzésén Isztambulban.


Bekerült sérülését követõen Phil Jones is, aki ebben a szezonban még nem léphetett pályára tétmérkõzésen, azonban védõtársa, Chris Smalling nem tarthatott vele. Elutazik Törökországba Tim Fosu-Mensah, Henrikh Mkhitaryan és Anthony Martial is, Manchesterben marad azonban Michael Carrick, Memphis Depay és Antonio Valencia.

 

 

Bastian Schweinsteiger bár a héten újra a felnõtt csapattal edzhetett, nem lesz az utazók között, miután nem került nevezésre az Európa-liga csoportkörére.

 

A Vörös Ördögök jelenleg ugyanannyi ponttal rendelkeznek, mint az elsõ helyzett Feyenoord az A-csoportban. Mindkét együttes két gyõzelemmel és egy vereséggel rendelkezik, ám egymás elleni eredményeik a hollandoknak kedveznek, miután szeptemberben hazai pályán 1-0-s gyõzelmet arattak. A Fenerbahce, amely az elõzõ fordulóban 4-1-es vereséget szenvedett az Old Traffordon, négy ponttal a harmadik helyet foglalja el a kvartettben, a Zorya Luhansk pedig sereghajtó egy pontjával.

 

A United utazó kerete: De Gea, Romero, Johnstone; Blind, Jones, Darmian, Fosu-Mensah, Rojo, Shaw; Fellaini, Herrera, Mkhitaryan, Lingard, Mata, Pogba, Schneiderlin, Young; Ibrahimovic, Martial, Rashford, Rooney. 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!