Az U18-as csapat nagy hatással volt Neville-re

Gary kommentátorként vett részt a tegnapi mérkõzés során.


A United akadémiája 1-0 arányú gyõzelmet aratott szerdán a Newcastle fiataljai felett és bár akár nagyobb arányú siker is születhetett volna, a Vörös Ördögök korábbi csapatkapitánya, Gary Neville nem hibáztatja a csapatot, sõt különösen tetszett neki a gólszerzõ, Ravel Morrison játéka, valamint a középpályás páros, Ryan Tunnicliffe és Paul Pogba teljesítménye.

Morrison egy látványos befejezéssel szerezte meg a találkozó egyetlen gólját, Tunnicliff és Pogba pedig egész mérkõzésen kiemelkedõt nyújtott a középsõ középpályás pozícióban.

Nev - aki társ kommentátorként vett részt az MUTV-nél a tegnapi mérkõzésen - nagyon elégedett volt a trió képességeivel, sportosságával és igyekezetével.

"Õk voltak a kulcsjátékosok számomra" - mondta Gary a meccset követõen. "Ravel megérdemelte a gólt. Ahogy helyet csinált magának egy csellel a gólja elõtt, majd befejezte, fantasztikus volt. Nem lehetett védeni a léc alá tartó lövést. Megérdemelték a gyõzelmet."

 


A United legközelebb a Liverpoollal játszhat a kupa negyeddöntõjében. Azzal a Liverpoollal, amely 9-0 arányban gyõzte le a Southend gárdáját és amelyben a szélsõ, Raheem Sterling öt gólt lõtt.

"Ravel egész este folyamán fenyegetést jelentett az ellenfélre nézva a középpályás négyesük mögötti mozgásaival. Tunnicliffe és Pogba végig domináltak a mérkõzésen, nagyon jó benyomást tettek rám."

"A labdaérintéseik, az erejük és energiájuk miatt nehéz volt feltartóztatni õket. Nem látok más csapatban olyan középpályás kettõst, mint a két középsõ középpályásunk."

Azonban Nevillenek egyetlen fájdalma az volt, hogy a United fiataljai nem tudták kihasználni az adódó esélyeiket és Gary úgy véli, a Liverpool ellen sokkal könyörtelenebbnek kell lenni a kapu elõtt.

"Számtalan hihetetlen lehetõségünk volt, de a Newcastle jól teljesített, a kapusuk kifejezetten kiváló volt, mi pedig talán nem voltunk elég könyörtelenek a kapu elõtt. Ebben javulnunk kell a következõ körre, mert a negyeddöntõben nem lesz ennyi helyzete a csapatnak, fõleg nem a Liverpool ellen" - mondta a korábbi FA Youth Cup gyõztes Nev.


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!