Rojo barátjával találkozhat holnap

Marcos Rojo nagyon várja már, hogy találkozzon barátjával, Federico Fernandezzel, de mindenképp azt akarja, hogy a Manchester United jöjjön ki gyõztesen a Swansea City elleni összecsapásból.


A Liberty Stadiumban lejátszandó találkozó rendkívül fontos mind a Vörös Ördögök, mind Rojo számára, aki az Estudiantes-ben srácként, majd a nagy csapatban együtt focizott a védelemben Fernandezzel. A United argentin védõje reméli, kettejük közül õ lesz az, aki mosolyoghat a meccset követõen.

 

"Nagyon régóta ismerem õt" - mesélte Rojo az MUTV-nek. "12-13 éve barátok vagyunk, Argentínában együtt voltunk bajnokok. Nagy mérkõzés lesz, de amint a pályára lépünk, ellenféllé válik. De a labdarúgáson túl jó és tartós barátságot ápolunk."

 

 

Rojo tisztában van azzal, hogy a walesiek elleni két legutóbbi, idegenbeli találkozóját is 2-1-re veszítette el a manchesteri klub és a védõ elmondta, nincs annál rosszabb, mint rossz eredménnyel menni válogatott szünetre.

 

"Az utóbbi szezonok során nem sok babér termett nekünk a Liberty-ben. Nehéz ott nyerni. Erõs a keretük, de úgy kell odamennünk, hogy a három pont kell. Nyerni kell a meccseinket, három pontokat kell szereznünk, hogy továbbra is esélyünk legyen a tabella élén végezni."

 

"Egy válogatott szünettel hosszú idõ vár rád, mire ismét bajnokin focizz. Tempót veszíthetsz, vagy kieshetsz a ritmusból. Ezért egy válogatott szünet elõtt mindenképp jó eredményt akarsz, és így csatlakoznál a nemzeti csapathoz."

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!