Zlatan bocsánatot kért eltiltása miatt

Zlatan Ibrahimovic bocsánatot kért a Manchester United szurkolóitól, miután a hazai sorozatokban ötödik sárga lapját szedte össze a Swansea City ellen, mely következtében automatikusan egy mérkõzéses eltiltást kapott.


A csatár, aki kétszer is betalált a Liberty Stadiumban, a november 19-ei, Arsenal elleni hazai mérkõzést hagyja ki a válogatott szünet után.

Miután a manchesteri-derbin begyûjtötte elsõ sárgal apját szeptember elején, azt követõen öt mérkõzés alatt további három alkalommal kapott figyelmeztetést a múlt hónapban, emiatt most oldalvonalon túlra kényszerül. A svéd ötödik sárga lapját a Swansea otthonában aratott 3-1-es siker során kapta Neil Swarbrick bírótól, miután a csereként beálló Ferrel szemben szabálytalankodott, ennek következményeként kell kihagynia az Arsenal elleni, hazai rangadót.

 

 

 


"Tudod mit?" - mondta az MUTV-nek. "Minden egyes alkalommal, amikor a saját, erõteljes játékomat próbálom játszani, és szerelni akarok, vagy hívják bárminek is, sárgát kapok. Nem tudom, hogy mi volt a magyarázat, mert úgy gondolom túl fáradt voltam és nem hallottam meg, hogy mit mondott [a bíró]."

"Az van, ami van. Angliában a futball kemény, fizikális. Ezt el kell fogadnom. Profinak kell lennem. Bocsánatot kérek, hogy a következõ mérkõzésen eltiltott leszek. Azt kívánom, bár ne lennék, hiszen ez egy olyan mérkõzés, melyen igazán szerettem volna játszani. De bíznom kell a csapattársaimban és tudom, hogy nélkülem is képesek boldogulni."

Jose Mourinho csapata számára egy Arsenal elleni gyõzelem azt jelentené, hogy beérnék a Tottenhamet és három pontra lennének az Ágyúsoktól, akik negyedikek jelenleg.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!