FA kupa meccsre készülve

Ferguson mai sajtótájékoztatón részletezte a csapat helyzetét.


Sir Alex Ferguson szokásához hívem a mai napon is Carringtonban adott egy mérkõzés elõtti sajtótájékoztatót. Legelõször a sérültekrõl beszélt, majd a holnapi, Crawley Town elleni FA kupa találkozóról is szólt pár szót.

"Michael Owen kisebb sérülést szenvedett a hét folyamán, így mindenképp kihagyja a Crawley elleni találkozót. Sajnálatos, mert játszatni szerettem volna. Kockáztathatnánk vele, de nincs értelme. A szerdai mérkõzésre már bevethetõ állapotban lesz."

"Park Ji-sung múlt pénteki edzésen szenvedett térdín sérülést. Nagy csapás ez számunkra, mert nagyon hiányzott már nekünk. Márciusig biztosan nem lesz bevethetõ."

"Antonio (Valencia) egész héten a tartalékokkal edzett. Leginkább futó edzései vannak, mert ott nem szenvedhet rúgást. Nagyon jól dolgozik, reményeink szerint a következõ hét végén már csatlakozhat hozzánk."

"Rio Ferdinand és Jonny Evans továbbra is sérültek."

Ezek után a holnapi találkozóra tért át a menedzser:

"Azok fognak szerepelni, akik legutóbb a Southampton ellen is játszottak. Bebe mindenképp játszani fog, ahogy a két Da silva testvér is, valamint Brown, O'Shea és Chicharito. Erõs középpályánk van Andersonnal, Gibsonnal és Carrickkel.

"Érdekes mérkõzés lesz a holnapi. Van tapasztalatunk az olyan csapatok elleni, mint amilyen a Crawley, elég csak a Burton Albion vagy az Exeter elleni találkozókra visszaemlékezni. Azok a meccsek emlékeztetnek arra, hogy az ilyen találkozón is meglepetést okozhat az ellenfél, de a játékosok minõsége a holnapi találkozón nem ad majd okot aggodalomra. Tiszteljük a tényt, hogy a Crawley a legjobb nem ligában szereplõ csapat. Nagyon elkötelezettek, agresszívak, kemény mérkõzés lesz."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!