Zlatan: Bajnok leszek a Uniteddel

Zlatan Ibrahimovic számos érdekes témát érintett a korábban már idézett Inside Unitednek adott interjújában. A bajnoki reményeitõl kezdve, a legfontosabb címéig bezárólag sok mindent szóba hozott svéd csatár.


CÉL A BAJNOKI CÍM

 

Ibrahimovic eddig bárhol is játszott, mindenhol sikerült valamilyen címet nyernie, figyelme és gondolatai azonban most csak a Premier League bajnoki címe körül forognak.

 

"Oooooof, fantasztikus lenne" - jelentette ki mosolyogva. "Ha megnyernénk a Premier League-t, akkor másnap felhagynék a futballal.... majdnem! Bizonyos mérkõzéseken eléggé balszerencsések voltunk, de van hitünk és hiszünk benne, hogy az eredmények is jönni fognak. Remélhetõleg sikerül itt is bajnoki címet nyernem, és meg is fogom."

 

 

Hatalmas klub

 

Az ember, aki bajnok lett a Barcelona, a PSG és két milánói klub játékosaként is, hogy csak néhányat említsünk (tulajdonképpen õ az egyetlen játékos a történelemben, aki 4 különbözõ bajnokságban 13 bajnoki címmel rendelkezik), a világ legnagyobb klubjainak mezét húzhatta pályafutása során magára, de tartja magát ahhoz, hogy "ez egy hatalmas klub".

 

"Játszottam már más nagy kluboknál is, mindegyik hatalmas volt, vagy ha nem, akkor azt követõen az lett, hogy odakerültem! Minden, amit itt teszünk, hatalmas hatással van, nem csak helyi szinten, de globálisan, világszerte."

 

Minden cím különleges

 

Ha valaki a futball történetének egyik legsikergazdagabb karriere során több mint 25 különbözõ címet nyer el, nehéz kiválasztani a legfontosabbat - különösen Ibra számára.

 

"Minden éremnek megvan a maga története" - mondja. "Nehéz egyet mondani, mert minden országból van legalább egy címem, ahol játszottam."

 

Zlatannak ez már Angliában is megvan, elsõ manchesteri mérkõzésén augusztusban ugyanis az õ fejesgóljának is köszönhetõen elhódították a Community Shieldet is. Remélhetõleg, ahogy hozzátette, ez csak az elsõ a Vörös Ördögök színeiben elnyert címei közül.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!