Smallingra egy hónap kihagyás várhat

A Daily Mail információ szerint akár egy hónapos kihagyás is várhat a Manchester United védõjére, Chris Smallingra, miután lábujj törést szenvedett.


A lap információ szerint Smalling a Swansea City elleni vasárnapi bajnokit követõen több tüzetesebb vizsgálatnak esett alá, amelyek következtében kiderült, hogy két helyen is törés van egyik lábujjában.

 

Amennyiben a sérülés ténye megerõsítésre kerül, az egy visszafelé elsült fegyverként jelentkezhet José Mourinho számára, aki a Hattyúk ellen megnyert bajnokit követõen megkérdõjelezte Chris Smalling és Luke Shaw bátorságát, amiért "kisebb fájdalommal" nem vállalták a játékot.

 

 

Smalling legutóbb október 23-án, a Chelsea ellen csúfosan, 4-0-ra elveszített bajnokin léphetett pályára, a Mail információi alapján pedig már azt a mérkõzést is csak két injekcióval volt képes végigjátszani.

 

A 26 éves játékos és Shaw se került behívásra az angol válogatott szövetségi kapitányi pozícióját ideiglenesen ellátó Gareth Southgate keretébe, Mourinho kétségei ellenére sérülésükre hivatkozva.

 

Ha a várható kihagyás valósággá válik, úgy Smalling kihagyni kényszerül majd az Arsenal, az Everton, a Spurs és a West Ham elleni bajnokikat, ahogy a szintén a Kalapácsosok ellen játszandó Ligakupa negyeddöntõt is.

 

A Manchester Unitednél sérülés fronton egyre csak fokozódik a helyzet, miután Eric Bailly és Antonio Valencia mellé Smallingon kívül a héten Marouane Fellaini is csatlakozott, akit a belga válogatott edzõtáborából küldtek vissza Manchesterbe sérülése miatt.


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!