Zlatan: Amiért Ronaldo a legnagyobb

A Manchester United csatára, Zlatan Ibrahimovic elmondta, miért tartja a brazil Ronaldót minden idõk legjobb labdarúgójának.


 

A United Review-nek adott exkluzív interjúban a svéd támadó fenomenálisnak minõsítette a kétszeres világbajnok játékost, akit fiatalon bálványozott.

 

Korábban mondtad már, hogy minden idõk legjobb játékosa Ronaldo. Mi tette õt oly különlegessé?
Ronaldo fenomenális volt. Olyan játékos volt, aki bármit tett, csak csodálkozni lehetett. Bonyolult dolgokat tehetett, amik mágiává váltak. Amikor nála volt a labda, úgy tûnt, mintha azt mondaná, hogy 'majd én gondoskodom róla'. Elõtte nem volt ilyen focista és manapság sincs ilyen. Fiatalon néztem õt és pontosan olyan akartam lenni...aki különbséget jelent egy csapat számára, ragyogó fényként tündököl."

 

 

Melyik a legszebb gólod?
Erre könnyû válaszolni. Az angoloknak lõtt ollózásom! [nevet...]

 

Ha egy mérkõzés erejéig játszhatnál bármelyik korábbi csapatban, melyik lenne az?
Elégedett vagyok mindegyik csapattal, melyekben játszottam, mert mágikus dolgokat tettek.

 

Melyik volt a legjobb meccs, amit nézõként valaha láttál?
Nem sok meccset nézek, mert játszom a focit, a fociról beszélek...minden nap látok focit. Így egy kis távolságot tartanod kell! Minden az egyensúlyról szól, de ha egyet választanom kellene, akkor azt a világbajnoki döntõt mondanám, amelyen Franciaország legyõzte Brazíliát, mivel Ronaldo játszott azon persze, így azt látni akartad, sõt Zidane is pályán volt, kinek a játékát szintén látni akartad. Õk olyan típusú játékosok, akiket látni akarsz.

 

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!