Herrera: Bekereteztetem a válogatott mezemet

A Manchester United középpályása, Ander Herrera tervezi, hogy bekeretezteti spanyol válogatott mezét, amelyet a felnõtt csapatbeli bemutatkozásakor viselt csereként kedden, Anglia ellen a Wembleyben.


A 27 éves játékos minden egyes életkori kategóriában szerepelt a spanyol nemzeti tizenegyben, mielõtt kedden felnõtt szinten is bemutatkozhatott volna, amikor az 56. percben Thiago Alcantarat váltotta csereként.

 

Spanyolország 2-0-s hátrányba került a barátságos mérkõzésen, miután Adam Lallana büntetõjét Jamie Vardy második félidei góljával fejelték meg a házigazdák. A Vörös Fúria azonban lenyûgözõ módon talpra tudott állni, és 2-2-es döntetlenre mentették a találkozót, köszönhetõen az egykori Liverpool támadó, Iago Aspas és a Real Madridos Isco kései góljaival.

 

A valószínûtlennek tûnõ talpra állás csak még különlegesebbé tette ezt az alkalmat a United egykori Zaragoza és Athletic Bilbao játékosa számára.

 

 

"A Wembley a lehetõ legjobb helyszín a debütálásra" - kezdte Herrera a média kérdésére a mérkõzés után.

 

"Nagyon izgalmas és megtisztelõ volt, hogy a hazámat képviselhettem. Be kell kereteztetnem ezt a mezt."

 

"Büszkék vagyunk erre a teljesítményünkre és hogy vissza tudtunk jönni a meccsbe. Ez megmutatta a karakterünket és a futball képességeinket. Nagyon erõsen fejeztük be a mérkõzést és míg az nagyon fontos volt, hogy legyõzzük Macedóniát, ma a harci szellemünkrõl tettünk tanúbizonyságot."

 

"Más csapat összeomlott volna, de mi nem adtuk fel és ez megmutatta a csapatunkban rejlõ minõséget, az egységünket."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!