Carrick kész segíteni a csapatot

Michael Carrick nagyszerûen érzi magát fizikálisan a kéthetes válogatott szünetet követõen és készen áll, hogy segítsen a csapatnak, amennyiben lehetõséget kap.


A Vörös Ördögök mind a hat mérkõzésüket megnyerték ebben a szezonban, amelyeken a régóta a kötelékbe tartozó, 16-os mezszámú játékos pályára lépett. A középpályás hasonlóan sikeres sorozatot akar az elkövetkezendõ hetekben, hónapokban.

 

"Nagyon jól érzem magam erõnlétileg, mindenhogy remekül vagyok" - nyilatkozta a veterán játékos a héten.

 

"Amikor idõsebb vagy, kicsit jobban kell figyelned magadra és a válogatott szünetek megengedik, hogy friss maradjak, közben pedig fitt is legyek az következõ összecsapásokra."

 

"Közel sem játszottam annyit, amennyit szerettem volna, de megértem a helyzetet. Mindez arról szól, hogy erõsen fejezzük be a szezont és csapatként sikeresek legyünk" - folytatta Michael.

 

"Bármekkora szerep is jut nekem, legyen az kevés vagy sok, kész vagyok megtenni, amit kell."

 

 

Carrick nyugodt viselkedése arra emlékezetheti az embert, ahogyan Paul Scholes és Ryan Giggs figyeltek önmagukra pályafutásuk végéhez közeledve, ezért könnyen feltételezhetõ, hogy õk amolyan példaképet jelentettek Carrick számára. "Sokszor láttam a klubnál, hogyan is állnak dolgokhoz játékosok, amikor elérnek a harmincas éveik közepéhez."

 

"Meg kell ítélnem, képes vagyok-e fizikálisan a munkára, meg tudom-e tenni az elvártakat. De ennél is fontosabb, hogy a menedzser és a klub érzi-e azt, hogy meg tudod-e tenni. Szóval rengeteg mindent kell megítélni, de rengeteg idõ van még arra, hogy megvitassuk a jövõt. Még karácsonynál sem tartunk, így egy rakás idõnk van még."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!