Toniót dicsérték a többiek

A szombati, Arsenal elleni rangadó egyik pozitívuma az volt, ahogyan Antonio Valencia teljesített kéztörésébõl történt felépülése után.


Az ecuadori játékos már októberben, a Manchester City elleni Ligakupa összecsapáson szenvedett sérülést, ám szombaton már pályán volt, miután a vártnál gyorsabban felépült.

 

Jobb bekként játszva Valencia hozzásegítette a Vörös Ördögöket ahhoz, hogy jó ideig csendben tartsák az Ágyúsokat, majd késõbb Instagramján köszönetet mondott az orvosi stábnak.

 

Jose Mourinho is meglepõdött a 31 éves játékos kiváló visszatérésén, és a társak is hamar csatlakoztak a menedzserhez Vale méltatásában.

 

"Amióta jobb bekket játszik, Antonio hihetetlenül teljesít ott is" - mondta Carrick. "Nagyon veszélyesnek tûnik, amikor támad, közben meg szilárdan védekezik."

 

 

"Pozíciós játéka sokat fejlõdött. Ebben a szezonban sok mérkõzésünkön õ volt a legjobb játékosunk. Az, hogy ilyen gyorsan visszatért egy csonttörésbõl elárulja, milyen is a hozzáállása."

 

"Õ egy szörnyeteg" - nyilatkozta Juan Mata. "Egy nagyszerû játékos, aki nagyon fontos számunkra, aki védekezik és támad is. Rengeteg pluszt ad nekünk a jobb szárnyon."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!