Zlatan: Én mindig tündöklöm

Zlatan Ibrahimovic a szerdai, mérkõzés elõtti sajtótájékoztatón vigyorogva félresöpörte a kritikákat, melyek manchesteri teljesítményérõl szóltak.


A svéd csatár formája és jövõje téma volt mind Jose Mourinho, mind maga a játékos sajtótájékoztatóján és amikor egy újságíró szerint a 9-es játékos jelenlegi állomáshelyén nem úgy ragyog, mint korábban, majd meg merte kérdezni, miért lehet ez, Zlatan így reagált:

 

"Én a nap 24 órájában ragyogok, úgyhogy ez attól függ, hogyan akarod, hogy ragyogjak."

 

"Húsz éve vagyok a labdarúgásban, miközben öregszem, azt érzem, egyre jobb vagyok. Több módon vagyok képes ragyogni, de ha te azt akarod, hogy másképp tündököljek, csak mondd meg hogyan és én megpróbálom megtenni!"

 

Folytatva ugyanebben a stílusban, a svéd játékos állította, ragyogása hatással volt új környezetére is.

 

 

"Amint beléptem Manchesterbe, az egész város kiragyogott. Nem tudom, elõtte mennyi ideig volt ilyen a helyzet, de most 24 órán keresztül megy. Még ha 3 vagy 4 óra fele sötétedik is, én nagyon élvezem az itteni létet, nagyon keményen dolgozok, edzek. Kellemesen érzem magam Manchesterben, jól érzem magam és boldog vagyok."

 

Ami pedig a klubot illeti, arról így vélekedett a támadó: "Eddig úgy találom, a United azon a szinten van, mint az összes top klub, ahol megfordultam. Mindannyian keményen dolgozunk és a posztokon megfelelõ emberekkel rendelkezünk, segítve a klubot az elõrejutásban."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!