Mourinho régóta csodálja Valenciát

Jose Mourinhót nem lepte meg Antonio Valencia idei remek formája és elárulta, amikor a Real Madridnál volt menedzser, megpróbálta megszerezni az ecuadori játékost.


Bár Vale leginkább szélsõként szerepelt a Unitedben akkor, mikor a portugál a királyi gárdát irányította, a menedzser már akkor is látta, hogy a 25-ös mezt viselõ játékos tökéletes jelölt lenne a sztárokkal teletûzdelt Real jobb bekk posztjára.

 

"Sok évvel ezelõtt, amikor a Madridnál voltam, megpróbáltam leigazolni Antoniót" - nyilatkozta Jose az MUTV-nek. "Annak ellenére, hogy akkoriban nem jobb bekket játszott, úgy véltem, fenomenális lehetne abban a pozícióban. De a United azt mondta, nincs esélyem megszerezni õt."

 

 

A portugál szakvezetõ szavai igaznak tûnnek, látva a játékos idei formáját is. Bár három meccset ki kellett hagynia kéztörése miatt, Valencia ebben a szezonban számos erõteljes, ám mégis kontrollált teljesítményt nyújtott a védelem jobb szélén.

 

"Nem lepett meg az idei formája" - folytatta a menedzser. "Nem hátráltatták sérülések, kivéve a kezén történt mûtétet, ami miatt szerencsére nem hagyott ki sokat, ráadásul képes voltam pihentetni is az Európa-liga meccseken."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!