Rojo: Gyorsan változhat a tabella

Marcos Rojo elismerte, a Manchester United otthon elvesztett pontjai nagy csapásnak számítanak, de biztos abban, hogy a csapat hamarosan visszatér az elsõ helyért folyó harcba.


A West Ham elleni bajnoki elõtt a Vörös Ördögök a hatodik helyen állnak, kilenc ponttal az éllovas Chelsea mögött, miután az utóbbi hetekben a Burnley, a Stoke és az Arsenal ellen is csak döntetlent értek el az Old Traffordon.

 

És míg Rojo is osztja azon vélekedést, hogy a United jól játszik, mint ahogyan azt a Feyenoord elleni mérkõzés is mutatta, tudja, hogy a csapatnak erre kell építenie és együtt gyõzelmi sorozatot kell kiépíteniük.

 

"Az utóbbi néhány, hazai meccsünkön gyõzelmet érdemeltünk, mert mi voltunk a jobbak, de nem sikerült nyerni, ami csalódás" - mondta az argentin védõ.

 

"Fontos mérkõzés lesz ez [a West Ham elleni] azért, hogy versenyben tudjuk tartani magunkat. Egy gyõzelem jó helyzetbe hozna minket a karácsonyi idõszakra, amikor gyorsan jönnek a találkozók és nagyon sok dolog változhat rövid idõ alatt."

 

 

"Ez egy nagyon színvonalas bajnokság, ami folyamatosan változik. Egy kicsit messzebb vagyunk az elsõ helytõl, de jó formában vagyunk és jól játszunk."

 

Rojo megtarthatta helyét a védelemben ezen a héten, és azzal a Phil Jones-szal játszott párban, aki ismét fitt és a United legutóbbi három meccsén mindig pályára lépett.

 

"Ez nagyon jó és nagyon örülök annak, ahogy Phil játszott sérülése után. Egy jó ideig nem volt bevethetõ állapotban. Azzal, hogy visszatér és jól játszik, engem és a csapat többi tagját is boldoggá teszi.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!