Vale kétszer is legyõzné a West Hamet

Antonio Valencia mindent elkövetne, hogy hozzásegítse csapatát ahhoz, hogy négy nap alatt kétszer is legyõzze a West Ham Unitedet az Old Traffordon.


Miután csütörtökön nagyszerûen teljesített a Feyenoord elleni siker során, a United ma a bajnokság keretein belül fogadja a Kalapácsosokat, majd szerdán ugyanez a párosítás követhetõ a Ligakupa nyolcaddöntõjében.

 

Természetesen Valencia és a csapat figyelme most a bajnoki mérkõzésre összpontosul, hiszen a Vörös Ördögök három döntetlen után ismét nyernének a Premier League-ben.

 

A 31 éves játékos tudja, hogy gyors egymásutánban megszerzett három gyõzelem nagy lökést adna a gárdának így a karácsonyi idõszak elõtt.

 

"A jó eredmények önbizalmat adnak és segítenek abban, hogy elérjük célunkat, a Premier League-ért harcoljunk" - mondta az ecuadori, aki a sérülése utáni elsõ meccsén, az Arsenal elleni döntetlenen a meccs legjobbja lett.

 

"Amikor gyõzöl, azt érzed, képes vagy megnyerni a következõ mérkõzést is és jó úton jársz. Tudjuk, hogy a West Hamnek remek csapata van, de úgy kell megközelíteni az ilyen meccseket, mint a többit."

 

"Idén jól játszunk: helyzeteket teremtünk, nyomás alá helyezzük az ellenfeleket és biztos vagyok abban, hogy felfelé megyünk a tabellán. Úgyhogy arra koncentrálunk, hogy hozzuk a pontokat a bajnokságban és továbblépjünk a kupa következõ körébe."

 

Valencia egyike azoknak, akik ebben a szezonban kiemelkedõen teljesítenek és az õ dinamikus játéka a jobb bekk posztján Jose Mourinho dicséretét is kiváltotta, aki a közelmúltban azt is elárulta, szerette volna megszerezni az ecuadori játékost, amikor még a Real Madrid menedzsere volt.

 

 

"Köszönöm a menedzser kedves szavait és remélem, továbbra is keményen tudok dolgozni, hogy visszafizessem azt a hitet, amit felém táplál minden egyes találkozón. Nagy önbizalmat adott nekem - esélyt adott, hogy pályán legyek. Szeretek a Manchester Unitednél lenni és mindent megteszek a csapatért."

 

Valencia visszatérése sokkal hamarabb jött, mint azt sokan várták, hiszen csak három mérkõzést hagyott ki kéztörése miatt, amit még az októberi, Manchester City elleni Ligakupa meccsen szenvedett el.

 

"A lehetõ leghamarabb vissza akartam térni, hogy segítsem a csapatot. A United orvosi stábja sokat segített, hatalmas munkát végeztek a mûtétem óta."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!