Ander mindig többet akar

Ander Herrera nagyon boldog, hogy ebben a szezonban fontos tagja a csapatnak és rendszeresen kezdõ, de mindig arra törekszik, hogy még jobb legyen, még többet adjon a meccseken.


A United Review-nek adott exkluzív interjúban a spanyol játékos feltárta, szeretne építeni eddigi teljesítményére, mert mint mondta, 'a labdarúgás nem emlékszik, úgyhogy minden héten, minden meccsen teljesítened kell'.

 

Ander manchesteri teljesítményével eljutott oda, hogy immár a spanyol válogatottban is bemutatkozhatott, mely egy álom volt számára, mely valóra vált. A 27 éves középpályás bevallotta, egyéni céljait mindig megelõzik a klub és a nemzeti csapat célkitûzései.

 

"Csapatjátékos vagyok. Soha nem egyéni célokra gondolok, mindig a csapat az elsõ. Lehetõséget kapok a játékra, amiért boldog vagyok, de ha egy napon nem játszom, de a csapat nyer, ugyanolyan boldog leszek. Egy csapatjátékos vagyok, mindig így fogok gondolkodni."

 

 

"Olykor védekezõbb játékot játszom, máskor pedig elõrébb vagyok" - válaszolta Herrera, amikor az idei posztjáról kérdezték. "Jó dolog számomra, hogy a menedzsernek és a csapatnak különbözõ posztokon segíthetek. Örülök a fejlõdésemnek, de a labdarúgás nem emlékszik, úgyhogy minden héten, minden meccsen teljesítened kell!"

 

A Feyenoord elleni, 4-0-ra megnyert EL-meccsen Herrera pihent, de várhatóan a West Ham ellen ma pályára lép.

 

"Úgy vélem, a fociban az a legnehezebb, hogy helyzeteket hozzunk létre. Ott lenni a támadó harmadban és jó lövéseket megereszteni. Mi ezt tesszük most, szóval a legnehezebbet csináljuk. Ám a helyzeteket be kell lõnünk, errõl szól a foci. Jobban kell befejeznünk a támadásainkat."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!