Mourinho: Ez a csapat különleges

José Mourinho gyakorlatilag minden látott, amit a futballban lehet, de a szerdai West Ham elleni 4-1-es gyõzelem után a Vörös Ördögök menedzsere azt mondta, menedzserként "soha nem volt ilyen csapata", mint a Manchester United.


Stílusos futballal - a szezon során nem elõször - jutottak a manchesteriek a Ligakupa elõdöntõjébe, köszönhetõen Zlatan Ibrahimovic és Anthony Martial két-két góljának az Old Traffordon, és most már készülhetnek a sorozatban a Hull City ellen.

 

A mérkõzés után nyilatkozva Mourinho "szép csapatnak" nevezte jelenlegi játékoskeretét, de hangsúlyozta, most már létszükséglet, hogy csapata jó teljesítményüket gyõzelmekre váltsa.

 

"Soha nem volt még ilyen sokat labdát birtokoló csapatom, soha nem volt még ennyire kreatív csapatom, és soha nem volt még ennyi helyzetet kidolgozó csapatom se" - kezdte a MUTV-nek.

 

 

"De emellett soha nem volt ennyi döntetlent elérõ csapatom se. Azt akarom, hogy ez a szép csapat több mérkõzést nyerjen, ennek eléréséhez pedig gólokat kell szerezniük, ahogy tették a West Ham ellen is."

 

"Az egész szezon során így játszottunk. Minden menedzsernek megvan a maga elgondolása és annek kivitelezésében a játékosok is segíteni tudnak - vagy éppenséggel nem - hogy megtudd valósítani a saját elképzelésedet a játékstílust illetõen. Ez nálunk is így van a Manchester Unitednél."

 

"Az egyik dolog, amit kitûztem magam számára, hogy egy olyan csapatnál edzõsködhessek, mint a Manchester United, akik olyan futballt játszanak, amilyenre az emberek vágynak, mert ez a Manchester United tradíciója, úgyhogy ennek nagyon örülök."

 

"Nagyon jó játékosaink vannak a támadószekcióban, úgyhogy amikor a csapat jól felépített játékot játszik, ezek a játékosok nagyon megcsillantják a kreativitásukat. De természetesen gólokat is kell szereznünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!