Nani a legjobb lehet

Sir Alex Ferguson úgy véli, a portugál a világ egyik legjobbjává válhat az elkövetkezendõ években.


Mint oly sok szurkoló, Ferguson is nagyon izgatott a szélsõ idei gyors átalakulásában minek következtében az egyik legizgalmasabb és legkövetkezetesebb játékossá vált Európában.

A portugál válogatott játékos alapembere Sir Alex kezdõcsapatának, akinek 22 évesen rengeteg ideje volt, hogy hatalmasat lépjen a világ futballjának legnagyobbjai felé.

"Nem kell trombitaszóval kihirdetnek Nani fejlõdését" - kezdte a menedzser. "Egész szezonban következetes volt. Õ egy meccset eldöntõ játékos, aki gólokat készít elõ és szerez is."

 


"Hét lövése volt a City ellen is, ami nagyon magas szám egy szélsõhöz képest, különösen egy rangadón, valamint gólt is lõtt. Valahányszor a tizenhatos közelébe kerül, biztos lehetsz benne, valami történni fog."

"Elkezdett beérni és következetessé válni. Huszonkét éves korban jó esélyt kapott arra, hogy fejlõdjön arra a szintre, amirõl álmodik."

Nani fejlõdése elkerülhetetlen párhuzamot állít közte és honfitársa, Cristiano Ronaldo között. Bár Nani még nincs Ronaldo szintjén, a United fõnöke szerint Nani hamarabb alkalmazkodott a Premier Leaguehez, mint Cristiano.

"Ronaldo kivételes, az életben egyszer van ilyen játékos. Ám neki több idõ kellett, mire rendezte és fejlesztette magát az angol futballban. Azt hiszem, Nani ezt kicsit gyorsabban megtette."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!