Mindenki megérdemel egy helyet

Jose Mourinho dicsérte játékosai profizmusát és elkötelezettségét, hozzátéve, a keret minden tagja megérdemel egy lehetõséget.


A Vörös Ördögök menedzsere riportereknek bevallotta, nagyon fáj neki, amikor ki kell hagynia játékosokat. Mindezt akkor felelte, amikor arról kérdezték, valóban túl sok labdarúgó áll-e rendelkezésére, és változtat-e ezen a januári átigazolási idõszakban.

 

Mourinho kijelentette, több mint elégedett a keret nagyságával és minõségével és folyamatosan lenyûgözi az összes játékos erõfeszítése és vágya, még azoké is, akik csalódottak a kevés játéklehetõség miatt.

 

"Szerdán a hotelben voltam, a segítõm pedig megjött ide [Aon Training Complex], hogy edzést tartson annak az öt játékosnak, akik nem voltak nevezve a West Ham ellen. Aztán azt kaptam tõle, amire számítottam; kiváló profizmus és erõfeszítés Memphis Depay-tól, Ashley Youngtól, Marouane Fellainitõl és másoktól, így nagyon fájó, amikor ki kell hagynom õket."

 

 

"A rotálás miatt egy napon játszatni fogom õket, majd másik napon otthon hagyom õket, hogy aztán a kispadon kapjanak helyet - senki sem érdemli, hogy eladjuk. Senki nem érdemli, hogy a távozását erõltessük. Ahogyan dolgoznak, nem érdemlik azt."

 

"Azt kell megértenem, hogy a szezon bizonyos pontjain játékosok felõl csalódottság jön és ha valaki emiatt a csalódottság miatt odáig jut, hogy távozni akar, azt észre kell vennem. Nagyon elégedett vagyok a kerettel, ezért nagyon fájó, amikor ki kell hagynom bárkit is."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!