A United rendeltetése, hogy ismét bajnok legyen

Jose Mourinho erõsen hisz abban, hogy a Manchester United rendeltetése, hogy a közeli jövõben ismét a Premier League csúcsára érjen.


A menedzser nagyon elégedett a csapat teljesítményével és azzal, ahogyan a játékosok egyértelmû választ adtak ösztönzéseire. Azzal, hogy a United helyes irányba tart, Mourinho meggyõzõdése, hogy hamarosan ismét elérhetõvé válik a klub számára a hazai dicsõség azután, hogy legutóbb 2013-ban, Sir Alex Ferguson utolsó évében szerzett bajnoki címet.

 

Amikor a szezon elejét jellemzõ néhány negatív statisztikát, valamint a csalódást keltõ hazai teljesítményt hozták fel neki, Jose így felelt: "Ez mindig egy másik statisztika. Mióta nem játszott jól a United hazai pályán? Mióta nem nyert a Man United egymás után négy bajnokit otthon?"

 

"Ezek különféle statisztikai adatok, és ha erre akarsz menni, hát menj! Olykor meccset nyersz, de nem ismered a célt. Csak nyersz, de nem tudod, hogyan érsz el oda. Az én csapatomban tudjuk, mi a cél és hogyan érjünk el oda."

 

 

"Amikor a célról beszélek, úgy gondolom, számunkra a bajnoki cím az. Lehet, hogy nem ebben az évben, talán nem tudjuk megtenni most. A labdarúgásban minden lehetséges, de lehet, hogy a köztünk és az éllovasok közötti távolság miatt nem tudjuk most megtenni."

 

"A cél számunkra a bajnoki cím. Nem tudom, mikor, talán jövõre, vagy két év múlva, talán amikor én már nem leszek itt és más jön, de ha követjük ezt az irányt, akkor a cél a bajnoki cím."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!