Mourinho csalódott a döntetlen miatt

Jose Mourinho érthetõen csalódott volt, miután játékosai egy késõn bekapott gól miatt ismét csak döntetlent értek el a bajnokságban. A Goodison Parkban lejátszott találkozó után a menedzser az MUTV-nek és a Sky Sports-nak nyilatkozott.


AZ EREDMÉNY NEM TÜKRÖZI A MUTATOTT JÁTÉKOT
"Ez egy nagyon jó teljesítmény volt, de a teljesítmény mellé rossz eredmény párosult. Messze mi voltunk a jobb csapat, de nem nyertünk. Voltak lehetõségeink a 2-0-ra, kapufát is lõttünk, majd az utolsó percekben gólt kaptunk. Ha a Goodison Parkba látogatsz és pontot szerzel, más körülmények között azt mondanám, nem rossz eredmény, mert itt nehéz játszani, de messze mi voltunk a jobbak, így nem annyi pontot kaptunk, amennyit érdemeltünk."

 

A MÉRKÕZÉS IRÁNYÍTÁSÁRÓL
"Lehetetlen, vagy nagyon nehéz kilencven percen át irányítani egy meccset, de azt mondanám, 80 percen keresztül kézben tartottuk azt. Teljesen normális, hogy az ellenfélnek van reakciója és ahogy játszottak a hosszú, direkt labdákkal, azt lehetetlen megállítani, mert ha egy csapat passzolós focit játszik, akkor nyomást tudsz gyakorolni rá, de ha hosszú labdákkal operál, nem állíthatod meg a labdát a levegõben. Úgyhogy mindig volt egy kis nyomás tõlük, de ez normális."

 

 

ZLATAN JÓ FORMÁBAN VAN
"Õ úgy játszik, ahogyan a csapat. A csapat jól játszik, nagyon jól és a játékosok is jól játszanak. Azt mondanám, Phil és Marcus csodálatosak voltak. Jones évek óta nem játszott öt meccset egymás után, Rojo pedig elõzõ szezonban bal bekk volt, vagy a padon ült, vagy otthon volt, most meg öt egymást követõ találkozón is szerepelt középsõ védõként, szóval fenomenális teljesítmények voltak, a csapat pedig nagyon szilárd produkciót nyújtott."

 

MIÉRT HOZTA BE FELLAINIT?
"Mit jelent ez a kérdés? A válasz nyilvánvaló. Az Everton már nem olyan passzolós játékot játszik, mint korábban. Az Everton direkt focit játszik a kapustól kezdve a védõkön át, és ha egy ilyen gárda vereségre áll, majd fokozza a játékát, akkor ha van a padon egy olyan játékosod, aki két méteres, akkor felteszed õt a védelem elé, hogy segítsen megnyerni a találkozót."

 

JOBB EREDMÉNYEKET ÉRDEMLÜNK
"Ha azt mondod, hogy bármelyik döntetlenünk alatt az ellenfél közelebb volt a gyõzelemhez, arra azt felelem, hogy egyáltalán nem igaz. Minden egyes döntetlenünk alatt mi álltunk sokkal közelebb a gyõzelemhez és meg is érdemeltük volna a sikert ezeken a találkozókon. De ismétlem, ebben a szezonban az eredmények számítanak, nem a játék minõsége."

 

JÓL JÁTSZIK A CSAPAT
"Aggódom, mert nem azokat az eredményeket kapjuk, amiket megérdemelnénk. Tudom, hogy ha a csapatom különbözõ stílusú játékkal nyeri a mérkõzéseket, akkor a játék minõsége számítana. Jelenleg a Premier League-ben vannak olyan csapatok, akik védekezõ, kontrára építõ játékot játszanak, és jönnek az eremények. Ha a csapatom hihetetlen jól játszik, akkor az eredmény sokkal fontosabb. Itt tartunk most, de én boldog vagyok, hogy jól játszik a csapatom, még az ilyen nehéz összecsapásokon is. A gond az, hogy nem szerezzük meg azokat az eredményeket, amit érdemelnénk, valamint hogy a tabellán elfoglalt helyünk nem tükrözi azt, amilyen minõségû játékot játszunk."

 

AGGÓDIK, HOGY NEM NYER?
"Neked [a sajtónak] kell eldöntened, mert amikor a csapataim pragmatikus focit játszanak és nyerik a mérkõzéseket, a trófeákat, azt mondod, ez nem a helyes irány, nem szép. Amikor pedig a csapatom mint most is, jól játszik, nagyon jól játszik és hatalmas változás történt a elmúlt 2-3 évhez képest, akkor azt mondod, ami számít, az az eredmény. Jelenleg a Premier League-ben vannak olyan csapataink, akik hozzák az eredményeket 11 emberrel védekezve, fellövik a labdát, támadják a területeket a kontrák során. Ez fenomenális, csodálatos. Úgyhogy döntenünk kell és igen, több gólt kell lõnünk. Ha Herrera nem kapufát lõ, akkor 2-0 az állás és megvan az eredmény."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!