A United utazó kerete a Zorya ellen

José Mourinho 19 névbõl álló utazó keretet jelölt ki a Manchester United záró, Zorya Luhansk elleni idegenbeli Európa-liga csoportmérkõzésére.


A Vörös Ördögök szerdán reggel repültek el Odesszába az A-csoport zárófordulójában megrendezésre kerülõ mérkõzésre, ahol akár egy döntetlennel is biztosíthatják helyüket a a második számú európai kupasorozat legjobb 32 csapata között.

 

Wayne Rooney, aki az elõzõ játéknapon a Manchester United történetének legeredményesebb játékosává avanzsált az európai kupaporondon, visszatért a keretbe, miután az Everton elleni hétvégi bajnokit eltiltás miatt ki kellett hagynia, és ott van az utazók között Eric Bailly is, aki térdmûtétje után a Goodison Parkban már a kispadra is leülhetett.

 

 

Chris Smalling és Luke Shaw továbbra sem bevethetõek sérülésbõl való lábadozásuk okán, míg Bastian Schweinsteiger az õszi szezonra nem került nevezésre az Európa-liga küzdelmeibe.

 

Michael Carrick, Matteo Darmian, Antonio Valencia, Morgan Schneiderlin és Memphis Depay sincs az utazók között, de Mourinho így is megfelelõ merítésbõl válogathat Ukrajnában.

 

A United utazó kerete: De Gea, Romero, Johnstone; Fosu-Mensah, Jones, Bailly, Rojo, Blind, Young; Fellaini, Herrera, Pogba, Lingard, Mata, Mkhitaryan; Martial, Rashford, Rooney, Ibrahimovic.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!