Zlatan örül Micki sikerének

Zlatan Ibrahimovic csak dicsérõ szavakkal tudta illetni csapattársát, Henrikh Mkhitaryant, miután az örmény csütörtökön este megszerezte elsõ gólját a csapatban a Zorya Luhansk ellen.


Mkhitaryan egy fantasztikus szólóprodukció után a 48. percben iratkozott fel a gólszerzõk közé, mielõtt Ibrahimovic két perccel a lefújás elõtt bebiztosította volna a Vörös Ördögök továbbjutását az Európa-liga kieséses szakaszába Odesszában.

 

A mérkõzés után a MUTV-nek nyilatkozva Ibrahimovic "csodálatosnak" titulálta a United vezetõgólját, és örömét fejezte ki, hogy továbbjutáshoz tudta segíteni csapatát.

 

"Parádés volt az elsõ gól" - kezdte a svéd csatár.

 

"Henrikhnek megvolt a sebessége és a megfelelõ labdakezelése, az pedig ahogyan idõzítette a védõ kicselezését ... csodálatos volt! Gyakorlatilag eldöntötte a mérkõzést azzal a góllal és egyébként is remek munkát végzett ma este. Nagyon örülök neki, mert õ egy minõségi játékos és remélem, hogy folytatni tudja a megkezdett útját; én tudom, hogy fogja. Több, mint boldog vagyok miatta."

 

 

"Nem volt ez egy könnyû mérkõzés. A pálya talaja nem volt a legjobb, nagyon hideg volt, de ez nem lehet kifogás. Így is elvégeztük a feladatunkat és keményen dolgoztunk; volt néhány gyermeteg hibánk, de nagyon keményen dolgoztunk. A végén sikerült megszereznünk a gyõzelmet, amire szükségünk volt."

 

Amikor saját góljáról kérdezték - amely egy remek kiugratás után született - Ibrahimovic így viccelõdött:

"A kapu felé tartva az járt a fejemben, hogy gólt kell rúgjak ahhoz, hogy felmelegedjek! Rengeteg idõm volt és csak arra koncentráltam, hogy megfelelõen kezeljem le a labdát, mert nem akartam, hogy elpattanjon tõlem, ami egy ilyen rossz talajú pályán könnyen elõfordulhatott volna. Amikor már elég közel értem, akkor csak arra figyeltem, hogy a kapuba találjak."

 

"Nem lesz túl sok pihenõnk a Spurs meccsig. A lehetõ legjobb módon kell regenerálódnunk és újra munkába kell állnunk, hogy felkészüljünk a vasárnapra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!