Darmian a Sissoko elleni párharcról

A Manchester United védõje, Matteo Darmian örült, hogy ismét gyõzni tudott csapata az Old Traffordon.


Vasárnap a Vörös Ördögök 1-0-ra legyõzték a Tottenham gárdáját. A találkozó után az olasz játékos elmondta, nagyon örül a három pontnak és annak, hogy megfelezték hátrányukat a Spurs-höz képest.

 

"Nagyon örülünk a gyõzelemnek" - mondta. "Egy kemény ellenfél - amire a menedzser is felhívta a figyelmünket - ellen egy nagyon nehéz mérkõzést játszottunk, de dolgoztunk, ahogy tudtunk és megszereztük a három pontot, úgyhogy nagyon boldogok vagyunk."

 

Darmiant tesztelték Mauricio Pochettino játékosai, fõleg Moussa Sissoko, miután pályára lépett a második játékrészben, ám az olasz védõ úgy érezte, minél több telt el a találkozóból, annál jobban kezelte a francia játékos általi nyomást.

 

"Sissoko nagyon erõs játékos, de idõvel egyre jobban koncentráltam és úgy éreztem, képes vagyok okosabban játszani és kevesebb helyet hagyva neki, ami miatt nem tudta érvényesíteni erejét."

 

"Amikor 1-0-ra vezetünk, nagyon kell koncentrálnunk, mert minden részlet különbséget jelenthet és a csapatok képesek az utolsó percben is betalálni, ahogyan az már kiderült számunkra a szezon alatt. Ezért jobb lenne, ha elöl több gól esne, ha lehetséges!"

 

 

A United számára zsúfolt ünnepi idõszak következik, kezdve szerdával, amikor a Crystal Palace-hoz látogat a csapat és a védõ szerint már arra a találkozóra kell figyelniük, valamint kicsit már a szezon ezen fontos részére is tekinteniük kell.

 

"A Premier League-ben minden meccs nehéz, így fókuszálnunk kell, fel kell készülnünk erre a találkozóra" - folytatta Matteo. "Mindent beleadunk, hogy nyerjünk, mert tudjuk, hogy a legjobbunkat kell nyújtani a gyõzelem érdekében."

 

Az elmúlt hetekben a számára nem épp ideális bal bekk poszton szerepelt Darmian, de úgy tûnik, tökéletesen érzi magát azon a poszton.

 

"Én csak örülök, hogy játszom a csapatban. Sokban nem különbözik a jobb bekk poszttól és amíg én játszom, addig mindent beleadok, hogy a csapatban maradjak."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!