Mourinho: Herrera parádés szezont fut

Ander Herrera a Manchester United legjobban teljesítõ játékosai között volt a hétvégi Spurs elleni gyõzelem során, hiszen például gólpasszt is adott, menedzsere szerint pedig a középpályás parádés szezont fut eddig.


Mióta nyáron Mourinho ült le az Old Trafford kispadjára, Herrera sokkal mélyebben játszik, ebben a pozícióban pedig úgy tûnik, végre a benne rejlõ potenciálnak megfelelõen tud játszani. Mindezt jól példázza, hogy gyakorlatilag kihagyhatatlan a portugál kezdõjébõl, a szezonban eddig lejátszott 25 mérkõzésbõl 20 alkalommal pályára lépett.

 

A 27 éves középpályás egyre fontosabb láncszeme csapata játékának, a védem elõtt ugyanis energikus, sokoldalú és rengeteg labdát szerez.

 

Bár a Spurs elleni vasárnapi gyõzelmet követõen Henrikh Mkhitaryanról szóltak a hírek - elsõ Old Traffordon szerzett gólja után teljesen jogosan - nem maradt figyelmen kívül Ander teljesítménye sem.

 

Egy hétfõn, az Aon Training Complexben készített interjú során Mourinhot konkrétan a középpályás szezonbeli teljesítményérõl kérdezték.

 

 

"Szerintem egy játékos számára a legfontosabb a menedzsere és a szurkolók" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Ander pedig élvezi mind a menedzsere, mind pedig a szurkolók támogatását. Úgyhogy nem hiszem, hogy bármennyire is zavarna, ha mások magukra irányítják a rivaldafényt; õ tudja, hogy fantasztikus szezont fut."

 

"Ezért játszik szinte minden mérkõzésen, ezért mutatkozhatott be a spanyol felnõtt válogatottban is. És igen, szerintem vasárnap nagyon jó volt a középpályánk mindegyik tagja, úgyhogy boldog vagyok miattuk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!