Vidic marad a csapatkapitány

Sir Alex Ferguson bejelentette, hogy Nemanja Vidic fogja kivezetni a pályára a csapatot a Liverpool ellen, függetlenül attól, hogy ki kerül be a kezdõbe.


A szerb bekk már a szezon elsõ mérkõzése, a Chelsea elleni Community Shield-döntõ óta viseli a csapatkapitányi karszalagot, és mivel Sir Alex Ferguson a hét elején elvette Gary Nevilletõl a kapitányi tisztséget, ezért újabb "utasításig" Vidic vezetheti ki a csapatot a pályára.

 

 

 

 

Bár kedden a Rangers elleni Bajnokok Ligája meccsen Rio Ferdinand volt a kapitány (Vidic nem játszott), amellyel egy idõben azonnal találgatások jelentek meg a sajtóban a poszt betöltésével kapcsolatban, Sir Alex Ferguson kijelentette, hogy Vidic fogba betölteni a tisztséget a Liverpool ellen.

 

"Azt akartuk, hogy olyan játékos legyen a csapatunk kapitánya, aki állandó jelleggel ott lehet a csapatban" - mondta a skót menedzser a MUTV-nek.

 

"Mindenki megértheti, hogy ha Vidic fitt - márpedig az volt ebben az évben - akkor mindig ott lesz a kezdõnkben. Senki nem hagyná ki a csapatából, ha csak nem akarja pihentetni."

 

"Csapatkapitányként kezdte a szezont és az is marad."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!