Mourinho: Zlatan egy tökéletes példakép

Jose Mourinho dicsérte Zlatan Ibrahimovic profi hozzáállását pályán és azon kívül is és elmondta, a csapatnak szüksége van rá.


A menedzser megerõsítette, hogy a csapat házi gólkirálya kezdõ lesz a ma esti, West Brom elleni találkozón és a társak támaszkodnak rá a támadások fókuszpontjaként.

 

Nagy csodálattal beszélt róla, valamint a másik 35 éves játékosáról, Michael Carrickrõl és kijelentette, tökéletes példaképek a feltörekvõ fiatalok számára.

 

Zlatan eddig 24 alkalommal játszott a szezonban, többször, mint bárki más a csapatban, ám Mourinho nem csodálkozott emiatt: "Nem lepett meg."

 

"Tudtam, hogy erõnlétileg képes kezelni ezt, nyilván nem tud szezononként 60 mérkõzést lejátszani, úgyhogy meg fogom találni a müdját, hogy pihenõt adjak neki, de mint célszemély a kapu elõtt, mondhatni õ az egyetlen. Így amilyen rendszerben játsznunk, amiért nagy szükségünk van rá."

 

 

"Minden szempontból nagyszerû példakép. Nagyon profi és ami nagyon nehéz egy labdarúgó életében manapság - családi életben is kiváló és amennyire csak lehet, próbálja megtartani magának. Életmódja is nagyon profi."

 

"Azt gondolom, ez egy jó dolog és nincsenek jobb játékosok, akikre a gyerekek felnézhetnek."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!